- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
ne kadar takma desemde boşş bende geçen ay senin gibiydim ama ben dayanamadım test yaptım 4 gün kala sen yine benden daha sabırlısınalkisalkisalkisnapıyım canım ya aslında hic aklıma takmıyodum ama adetim yaklaşırken cok aklıma takmaya başladım ümitlencem ama hic belirti olmayınca yok diyorum heralde cünkü burda hamile kalanların cogunda belirtiler oluyo...
iyiyiz kuşum buranın bağımlısı oldum valla ayrılamıyorum burdan sen ne yaptınn
iyiyiz kuşum buranın bağımlısı oldum valla ayrılamıyorum burdan sen ne yaptınn
ceylanımmm benimde kızlık soyadım ceylan sengözlerimebaksanab
gunaydınn canım...
iyiyim bebemmmm dün çok huzursuz uyudum ama canım yaaa çok gazımm varr bide lekelenmem olmuyo artık canım bu ıyıye işaretdir inşallah...
mide bulantısı falanmı yapıyo canım ama dediğin gibi yeterki tutunsunlar bizi hiç bırakmasınlarda biz anneler olarak herşeyi çekmeye razıyızz opuyorumnanaktan
ne kadar takma desemde boşş bende geçen ay senin gibiydim ama ben dayanamadım test yaptım 4 gün kala sen yine benden daha sabırlısınalkisalkisalkis
iyiyimm canımmm benimmm evdeyimm bugunn canım arkadaşlarımla sohbet ediyorummm sen nasılsın?
iyi bak kocişe bu ay çalışıcak adamcağız vitamin alsın halsiz kalmasın ben bu ay çoğu sabah ekmeğe çokokrem sürdüm üstüne bal üstüne muz dilimledim sandeviç yaptım vitamin alsın diye yanınada ballı süz tabi adamda göbiş çıkmaya başladı sankimm:roflol::roflol:bende napimm iii kociş erken gitti kahvaltıda yapamadı bende ballı süt verdimm zor zar içti gitti kıyafetlerini verim derken çok ısınmıstaaaakaydirigubbakcemile3
aynen kuşum bende bu ay günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum geçen ay yaptım hüsrana uğradım bu ay oluruna bıraktım vallayok canım ben günüm gecmeden yapmıycam sabredecem sonra cok üzülüyorum...
sen çok yorma kendini cnmmAYNEN KISLAR BI SUPERGE ACIYORUM 2 DAK CALISTIRIYORUM GELIYOM BURAYA 20 DAK OTURUYORUMM NASIL BITECEK BU İŞLER BILMEEM DUN AKSAM ERKEN UYUDUM BABA OGUL EVI ALT UST ETMISLERRR GIC IS YAPASIM YOK KISLAR AMA BOYLEDE INSANIN ICINESINMIYOOO:dance::dance:
nohutlu pilavım nasılsın canım ugur böcegimiz nasıl bitanemopuyorumnanaktan duanı okudum allah hepimizin dualarını kabul etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın:Saruboceq:
him fikrim yok benimCADIARZUkızlar acık kahverengi akıntı neden olur bi fikri olan varmıbilmiyorumkismile
aynen kuşum bende bu ay günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum geçen ay yaptım hüsrana uğradım bu ay oluruna bıraktım valla
kıss daha 8 gün var çıkmaz canım yakızlar yaa yok ben dayanamıcam gidip bugün yaptirim diyoum testi bi yanım dur bekle diyo ama biyanımda dayanamıyoo sat 27 ocak yaptirim diimi kızlar bekliyemiyorum yaa ufffff:)))))
kızlar yaa yok ben dayanamıcam gidip bugün yaptirim diyoum testi bi yanım dur bekle diyo ama biyanımda dayanamıyoo sat 27 ocak yaptirim diimi kızlar bekliyemiyorum yaa ufffff:)))))