elam canım geçti biraz ama heran kaçabilirim annem mutfaga gitti firsat bili çtımm görse kızcak yınekaydirigubbakcemile3nohutlu hoşgeldin canım nasıl oldun geçtimi başdönmesi?
nhutlu pilavim hoşgeldin canım ya bi rast gelemedik seninle nasılsın tatlım
ya kızlar bişey sorcam ben cok akıntı oluyorum ve akıntım acık kahverengi neden olurkibilmiyorumkismile
pelınım bende o durumdayım tam işte tatlım ya hemde hamile oldugum halde anlamıyorum bende nıye byle yabilmiyorumkismile
canım ben hamile de degilim neden öyle oluyorum korktum valla ya sen hamile kaldıktan sonra geldi dimi tatlım...
ya gercekten dogru söylüyosun ben bu kadar zor oldugunu bilmiyodum kimi ilk geceden hamile kalır bizse yok yumurtlama dönemi yok başka bişey ugraşıyoruz ama hic bişey yok valla stres yapmıyım diyom ama olmuyo bu ay 23 şubat adet günüm ama bu ay da beklemiyorum canım hic bir belirtim yok cünkü boshayallersmile
canım bendede oluyr akıntı normalde ymurtlama belirtisiymiş akıntı gelmesi ama benim geçti yumurtlama günüm neden öyle bende anlamadım gerçi bide hamilelilk belirtisi inşallh ondandır ama ümitlenmek istemiyorum
canım ama benim acık kahverengi niye öyle oluyo onu merak ediyorum hic bir fikrimde yok adet olursam doktora gitcem belki enfeksiyon vardır
evet canım bi doktora git sen benimki açık renk oluyor ama şunu öğrendimki akıntı gayet ciddiye alınması gereken bişeymiş benim her gittiğim doktor akıntın varmı diye soruyodu hatta bi ara bendede çok oluyodu fitil kullandım bide ayıptır sölemesi benim ilişki sırasında çok acım oluyodu doktor akıntıdan dedi oysaki benim hiç aklıma gelmezdi sende bi git doktora bakalım canım
en son aralıkta enfeksiyon yüzünden gitmiştim canım aynı senin gibi fitil vermişti iyileşmişti ama yinemi tekrarladı ya biz hamile olmayı beklerken nelerle karşılaşıyoruz kafayı yiycem en sonundasempatiksalakcinni
pelincim valla hiç sıkma canını yalnız değilsin bu konuda burda bi çok arkadaş aynı dertten muzdaripiz Rabbim biliyo en doğru zamanı biz nekadar stres yapsakta boş kendimizi ve eşlerimizi tüketiyoruz biliyorum zor oluyo ama zamana bırakmak lazım aslında bakarsın hiç beklemedik bi anda hamiş oluruz inşallah en yakın zamanda oluruz canım yaa ben öyle seelece bekleyemem valla:))
evet canım cok haklısın allah bilir ne zaman verecegini hayırlısı olsun aslında hic takmıyodum aklıma ama adet günüm yaklaşınca heycanlanıyorum ne olcak diye ama umudumuzu yitirmemek lazım rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin:Saruboceq::ecrin_bebek:
pelin nerde oturuyosun canı sen çalışıyonmu
sakaryada canım ama evlenip buraya zonguldaktan geldim calışmıyorum sen canım
bende istanbuldan antepe gelin geldm canım bende çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum bu sene bakalım bi bebek isteği bi kpss uğraşıyoz canım yaş kaçtı senin cnm
ooo o zaman kolay gelsin sana canım ben 26 yaşındayım sen kac yaşındasın canım