Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende cok sılık cıkmıstı bebem bıraz zor gozukuodu 20 dakka bekle test yaptıktan sonra tam gorebılırsın ole canım

baktımda cewrımıcı gozukuoın altta yoksunn:) bojemı surcenn bakıomhastayken yatarken bıle bakımı elden bırakmıosunÇ:):):):

iyiymkızz napımm walla bende korkmaya basladım yaa sankı bende de sorun warmıs gıbı gelıo

baktımda cewrımıcı gozukuoın altta yoksunn:) bojemı surcenn bakıomhastayken yatarken bıle bakımı elden bırakmıosunÇ:):):):

heralde canummmm bkımızmı kalayummzemuszemus

iyiymkızz napımm walla bende korkmaya basladım yaa sankı bende de sorun warmıs gıbı gelıo

ya korkma canım pozıtıf düşün ben negatıf düşüne düşüne böyle oldum zatiiibilmiyorumkismile

bende cok sılık cıkmıstı bebem bıraz zor gozukuodu 20 dakka bekle test yaptıktan sonra tam gorebılırsın ole canım

cnm banamı yazdın anlamadım ama ben 1 saat sonra güneşe bile tuttum tertemizdi valla kesinlikle ikinci çizgi yoktuu...of ya ...bende çift çizgi görmek istiyom artıkk:1no2:

herkeste olmayabılır sutbeyaz herkesın bunyesı farklıya gununu bekle bakalım ozman yaparcın kuzuuuu

X