Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benimde mart 5 de 8 ay doluyo canım temmuz 5 de evlendim allah kolaylık versin cnım yaa zor valla gurbette olmak çalışıyomusun sen npıyosun

evet çok zor canım çalışmıyorum evdeyim evlenmeden önce çalışıyodum şehir değişince evde kaldım o yüzden çok sıkılıyorum..

ben çıkıyorum kızlar yemek yapim biraz akşama görüşürüz hadi iyi bakın kendinize öpüyrum hepinizi

hoş buldum tatlışımm opuyorumnanaktan
benim canım çıktı cam silmekten -tatlicadiarzu- yemekte yapamadım bugün senin patates tavanı yapcektim yarına kaldı. oğluşla bişeyler alır yeriz artık.

olur canımm sen nasıl istersen öle yap talımm benim aç kalmayın yeterki aynen canım bende temizik yapmakatan helegım cıktı wallaaaaaa

evet çok zor canım çalışmıyorum evdeyim evlenmeden önce çalışıyodum şehir değişince evde kaldım o yüzden çok sıkılıyorum..

anlıyorum seni canım yaa bende çalışıyodum evlenmeden önce şimdi evde oturmak çok sıkıcı geliyoo bide yanında kimsecikler olmayınca dahada zor o yüzden allahın izniyle bi bebişimiz olsa diyorum daha kola alışırım heralde

anlıyorum seni canım yaa bende çalışıyodum evlenmeden önce şimdi evde oturmak çok sıkıcı geliyoo bide yanında kimsecikler olmayınca dahada zor o yüzden allahın izniyle bi bebişimiz olsa diyorum daha kola alışırım heralde

evet bencede :))olacak inş...canım kolay gelsin sana görüşmek üzere...

ay ben çok severim de eren hiç sevmez benim oğlum sulu yemek çok sever bazen ne yapcamı şaşırıyom koca adam gibi yemek istiyo yanında pilavı yada makarnasını...

Dur bakalım bi gelsinde ne idterse yaparım yada alırım...

ay maşallah öyle olsun abur cubur yemesin

X