Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ewett isracım hamilesin yüzde 99 arkadaşım...ağzımdan bal damlıyo valla..hadi kız görüyüm seni mutlak gebe çıkmalısın ki medyum ünüme gölge düşürme...

yine ben..patrondan kaçak yine geldimm..sen temizlik falan yor bakalım kendini çiçek hanım..Hamilesin işte bal gibi..apdala malum olurmuş..içime doğdu gııılülülülülülü
isracım senin 27 ise eğer günün artık yumurtlama falan olmaz..eğer akıntın varsa olsa olsa hamilesindir kuşum..bende git gel dr.ye jinekolog oldum ayol..bu arada medyum bi tarafımda var..sihirli küreme baktım..nohutun bebe iyi hemide kız olcak...pelin de bu ay hamile...erensezen..mirage..azize.. 2 ay sonra hamile..işte bu liste böle uzayıp gider..mervam oğlan doğuracak..başka falına bakılacak varsa yazsın lütfen..hepiciğinizin ismi şu an aklıma gelmiyo..önce konsantre olmam lazım...ommmmmm...ommmmmm....
ha ha ha güldürdün beni cnmma.s.

ya benim gibi gününe 6-7-8 gün falan kalanlar bi test yapsın bakalım ya...belki çıkar..böylece azizenin gününden 4 gün önce çıkan sonucunu 6 güne çıkartarak test kitlerinde yeni bir çığır açabiliriz..hıımm..

ya benim gibi gününe 6-7-8 gün falan kalanlar bi test yapsın bakalım ya...belki çıkar..böylece azizenin gününden 4 gün önce çıkan sonucunu 6 güne çıkartarak test kitlerinde yeni bir çığır açabiliriz..hıımm..
sen yapsana gülüm kim varki 6 7 gün kalan

ayy kızlar iyiki buldum sizi yaa:) ben istnbuldan gaziantepe gelin geldim ve kyınvalidemler hariç hiç tanıdığım yok burda doğal olarak paylaşımda bulanabileceğim kimsede yok ama sizlerle konuşmak iyi geliyor valla yalnızlığımı gidiriyosunuz sağolun varolunn:))

al bendende okadar benim kayınvalidemler bile yok ankarada yapayalnızım daha önce üyeliğim vardı ama hiç incelememiştim bebiş işine merak sarınca incledim işte iyide oldu ya zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan saolsun çok şeker burdakiler...

slm kızlar ben geldim....

aman nasıl yoruldum bugün hava çooook güzel dayanamadım diğer odalarında camlarını sildim perdelerini yıkadım miiss gibi oldu heryer...bende koptum tabi.
saat nede çabuk geçmiş iş yaparken.
nasılsınız kuzucuklarm?

arkadaşlar çok kötüyüm bacaklarımda aşırı bir damar gerginleşmesi var,ağrıdan duramıyorum,belim ağrıyor adet günüme 4gün var nedr bu sizce

aman nasıl yoruldum bugün hava çooook güzel dayanamadım diğer odalarında camlarını sildim perdelerini yıkadım miiss gibi oldu heryer...bende koptum tabi.
nasılsınız kuzucuklarm?
ohhhh süpersin bizde yaydık mıçlarımızı oturuyoz kuşum valla hiç iş yapasım yok evim temiz ama yapmak istesem çıkar bi dolu iş

ewett isracım hamilesin yüzde 99 arkadaşım...ağzımdan bal damlıyo valla..hadi kız görüyüm seni mutlak gebe çıkmalısın ki medyum ünüme gölge düşürme...

hadi bakalım nazo inşallah daha 10 gün günüme ama inşallah içine doğmuştur inşallah hamişimdir kız sende ününe ün katarsın:) söz hamileysem müjdeni vercem kız:))

al bendende okadar benim kayınvalidemler bile yok ankarada yapayalnızım daha önce üyeliğim vardı ama hiç incelememiştim bebiş işine merak sarınca incledim işte iyide oldu ya zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan saolsun çok şeker burdakiler...

valla canım ya iyi geldi burası bize sendemi gelin gittin ankaraya?nekadarlık evlisin arkadaşım

ohhhh süpersin bizde yaydık mıçlarımızı oturuyoz kuşum valla hiç iş yapasım yok evim temiz ama yapmak istesem çıkar bi dolu iş

bi kalkıştımmı öyle iş çıkıyo ki sempatiksalakcinni baktınmı temiz gibi gözüküyo derinlere daldınmı kafamçokkarıştı iş biymek bilmiyo canmm yaaa mah voldum bugün -tatlicadiarzu- bizim kızçeler yok hepiciği gitmiş :gitme:

iyiki sen burdasın tatlım opuyorumnanaktan buçuktada ereni almaya gidicem.

nasılsınız kuzucuklarm?

hoşgeldin azizecim bende bugün sadece yatak odamın camını sildim:) diğerlerini dün silmiştim havalar dahada düzelsin halılarımı yıkamayıda düşünüyorum ama belkide yıkamaya veririm dah kararımı vermedim çünkü mazallah hamile falanımdır tedbiri elden düşirmim diyorum

kıslar sizin adet ile değişiklik hiç olmuyor mu? mesela benim belim ağrır adetimde fakat bu sefer ilave olarak sık tuvalete çıkma özellikle ağız kuruluğu ve kasıklarda ağrı oldu(geçen sene de böyle başlamıştı). eşime test aldırdım 4 gün kala çıkmadı ben hamileliğimin farkındaydım eşime test yanlış başka test al dedim hakikaten net olarak çıktı bu sefer.

kıslar sizin adet ile değişiklik hiç olmuyor mu? mesela benim belim ağrır adetimde fakat bu sefer ilave olarak sık tuvalete çıkma özellikle ağız kuruluğu ve kasıklarda ağrı oldu(geçen sene de böyle başlamıştı). eşime test aldırdım 4 gün kala çıkmadı ben hamileliğimin farkındaydım eşime test yanlış başka test al dedim hakikaten net olarak çıktı bu sefer.

tebrik ederim canım hamilemisin ne kadar oldu?

X