Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bi kalkıştımmı öyle iş çıkıyo ki sempatiksalakcinni baktınmı temiz gibi gözüküyo derinlere daldınmı kafamçokkarıştı iş biymek bilmiyo canmm yaaa mah voldum bugün -tatlicadiarzu- bizim kızçeler yok hepiciği gitmiş :gitme:

iyiki sen burdasın tatlım opuyorumnanaktan buçuktada ereni almaya gidicem.
ev işi nankör cnm ne kadar yaparsan yap bitmiyo kısçeler tek tek gitti mirage kovulmaktan korktu çalışmaya karar verdi:roflol:çiçekte ustalar çalışmış temizlik yapıyo ceylanında başı döndü dinleniyoo

arkadaşlar çok kötüyüm bacaklarımda aşırı bir damar gerginleşmesi var,ağrıdan duramıyorum,belim ağrıyor adet günüme 4gün var nedr bu sizce

slm kızlar ben geldim....

aman nasıl yoruldum bugün hava çooook güzel dayanamadım diğer odalarında camlarını sildim perdelerini yıkadım miiss gibi oldu heryer...bende koptum tabi.
saat nede çabuk geçmiş iş yaparken.
nasılsınız kuzucuklarm?

hoşgeldin canım iiiii dolanıyoz sen nasılsınnnn

ev işi nankör cnm ne kadar yaparsan yap bitmiyo kısçeler tek tek gitti mirage kovulmaktan korktu çalışmaya karar verdi:roflol:çiçekte ustalar çalışmış temizlik yapıyo ceylanında başı döndü dinleniyoo

aman iyi olsunlarda....bende akşamı bekliyom canmm aklım hep orda ne çıkıcak diye bekliyom...eşim iş çıkışı gidicek inşallah güzel haberlerle gelir :Saruboceq:

Kızlar bakın bı resım ekledım bu gÜzel annıŞ 18 dÜŞÜkten sonra bu bebıŞı dÜnyaya getırmıŞ

:dance:

kızlar bizde burdayız yani daha yeniyiz diye aranıza almıyonuzmu bakim hee:)

X