- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
ah cancazım bende bekliyom eşim iş çıkışı dr.gidicek...bilmiyorumkismile
valla tatlım sonunda ben alıcam sonuçlarını sende stres yapmaktan kurtulursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah cancazım bende bekliyom eşim iş çıkışı dr.gidicek...bilmiyorumkismile
tamam kuşum bende akşam yokum sinemaya gidicez test sonuçlarına yarın bakarım artık görüşemeyiz senle bugün dahakızçelim her an çıka bilerim ona göre haaaaa
ay maşallah öyle olsun abur cubur yemesin
valla tatlım sonunda ben alıcam sonuçlarını sende stres yapmaktan kurtulursun
mirage cım ablan gittimi?
allah kavuştursun kuşumm:gitme:gitti tatlım dün sabah adananın yolları taştan oldu
valla teyzesi benim oğlum abur cubur hiç yemez kola hiç içmez cips hiç yemez onun ıvır zıvırı meyvesi dir....her akşam koca bi tabak meyve yer özel doğran mış istiyo hemide...bende meyve salatası yapıyom tosunuma...
allah kavuştursun kuşumm:gitme:
bittimi işin cnmkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
valla teyzesi benim oğlum abur cubur hiç yemez kola hiç içmez cips hiç yemez onun ıvır zıvırı meyvesi dir....her akşam koca bi tabak meyve yer özel doğran mış istiyo hemide...bende meyve salatası yapıyom tosunuma...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hayırlısı böyleymiş bi dahaki aya inş..ben yine kirmizi karti gördüm kizlar!!! aslinda bayagi umutluydum bu ay, cok ani migde bulantilarim olmustu...demekki hayirlisi degilmis bu ay, insallah bi daha ki aya...aslinda 20 subatti günüm, bugün oldu...
ben yine kirmizi karti gördüm kizlar!!! aslinda bayagi umutluydum bu ay, cok ani migde bulantilarim olmustu...demekki hayirlisi degilmis bu ay, insallah bi daha ki aya...aslinda 20 subatti günüm, bugün oldu...