- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
ev işi nankör cnm ne kadar yaparsan yap bitmiyo kısçeler tek tek gitti mirage kovulmaktan korktu çalışmaya karar verdi:roflol:çiçekte ustalar çalışmış temizlik yapıyo ceylanında başı döndü dinleniyoobi kalkıştımmı öyle iş çıkıyo ki sempatiksalakcinni baktınmı temiz gibi gözüküyo derinlere daldınmı kafamçokkarıştı iş biymek bilmiyo canmm yaaa mah voldum bugün -tatlicadiarzu- bizim kızçeler yok hepiciği gitmiş :gitme:
iyiki sen burdasın tatlım opuyorumnanaktan buçuktada ereni almaya gidicem.
evet 3gün oldu öğreneli 4 hafta 2 günlüktebrik ederim canım hamilemisin ne kadar oldu?
valla canım ya iyi geldi burası bize sendemi gelin gittin ankaraya?nekadarlık evlisin arkadaşım
adet belirtisine benziyo ama ümitlendirmekte istemem cnmarkadaşlar çok kötüyüm bacaklarımda aşırı bir damar gerginleşmesi var,ağrıdan duramıyorum,belim ağrıyor adet günüme 4gün var nedr bu sizce
slm kızlar ben geldim....
aman nasıl yoruldum bugün hava çooook güzel dayanamadım diğer odalarında camlarını sildim perdelerini yıkadım miiss gibi oldu heryer...bende koptum tabi.
saat nede çabuk geçmiş iş yaparken.
nasılsınız kuzucuklarm?
evet 3gün oldu öğreneli 4 hafta 2 günlük
ilaç içme sen genede test yapmadanarkadaşlar çok kötüyüm bacaklarımda aşırı bir damar gerginleşmesi var,ağrıdan duramıyorum,belim ağrıyor adet günüme 4gün var nedr bu sizce
test yanlış demişin iki testte aynı markamıydı?evet 3gün oldu öğreneli 4 hafta 2 günlük
8 ay oldu canım evet gelin geldim eşimin işi nedeniyle..sen ne kadarlık evlisin
ev işi nankör cnm ne kadar yaparsan yap bitmiyo kısçeler tek tek gitti mirage kovulmaktan korktu çalışmaya karar verdi:roflol:çiçekte ustalar çalışmış temizlik yapıyo ceylanında başı döndü dinleniyoo
test yanlış demişin iki testte aynı markamıydı?
senin gününde yakıdı di mi güdeşeker?
diğeri yabancı markamı fiatı ne kadar?hayır yanlış olan maalesf türk malı idi
ev işi nankör cnm ne kadar yaparsan yap bitmiyo kısçeler tek tek gitti mirage kovulmaktan korktu çalışmaya karar verdi:roflol:çiçekte ustalar çalışmış temizlik yapıyo ceylanında başı döndü dinleniyoo
kahve içiyorum isteyen varmı kızlar
iyi çıkar cnm ne sorun olucakki sorun olsa ilkinde olurduaman iyi olsunlarda....bende akşamı bekliyom canmm aklım hep orda ne çıkıcak diye bekliyom...eşim iş çıkışı gidicek inşallah güzel haberlerle gelir :Saruboceq:
yok cnm burda olmayanları saydım ben siz burdasınız gülüm:dance:
kızlar bizde burdayız yani daha yeniyiz diye aranıza almıyonuzmu bakim hee:)