tabıkı verıcem canım benım hamılelıgım rabbımın ıznı ıle devam ettıgı muddetçe herşeyi paylaşıcam kuzum merak etme sen.....testler çıkınca haberleri beklios ceylanım
olumunekankayizsmilekıyamam ben ona ilk gözağrımıs o bisimmmmmm
kıslar benim kaçmam lasım.hiç bırakmak istemiom ama gidip şu pislikleri temislemem lasım
canım adetin düzenliyse doğru ama.sen temkini elden bırakma bi dolu bi boş çalışmaya devam.kaydirigubbakcemile
bende çıkıyom zaten ttlım başım ena bı dünya oldu.....dinlenim biras gelırım yıne sonra kolay gelsın sana talışkom yorma çok kendınıııı:hulya::hulya:kıslar benim kaçmam lasım.hiç bırakmak istemiom ama gidip şu pislikleri temislemem lasım
allahında izniyle devam edecek hamileliğin.duayı elden bırakma ama.bol bol oku lütfen ceylanım
melüke ben o patates tava yı bazen etle,bazen tavukla yapıoum.hepsi çiğden sosunuda koyup fırına sürüorum.hepsi çiğden özellikle misafir için bereketli oluo
bende çıkıyom zaten ttlım başım ena bı dünya oldu.....dinlenim biras gelırım yıne sonra kolay gelsın sana talışkom yorma çok kendınıııı:hulya::hulya:
bu arada bı ara size evimin resimlerinide çekip koyucam innşallh... sizden de beklıyom taıkuu
isra canım sen nezman yakalrsan orda sıkıştır canım kocişi elinden geleni yap gerisi allaha kalmış
, cicek8182+, guldeseker, isra87+, melike_ecesuu, oaydiner22, too__be+
heminizi arı ayrı kucaklıyorum kujularr görüşürüz yinee....
, cicek8182+, guldeseker, isra87+, melike_ecesuu, oaydiner22, too__be+
heminizi arı ayrı kucaklıyorum kujularr görüşürüz yinee....
yine ben..patrondan kaçak yine geldimm..sen temizlik falan yor bakalım kendini çiçek hanım..Hamilesin işte bal gibi..apdala malum olurmuş..içime doğdu gııılülülülülülü
isracım senin 27 ise eğer günün artık yumurtlama falan olmaz..eğer akıntın varsa olsa olsa hamilesindir kuşum..bende git gel dr.ye jinekolog oldum ayol..bu arada medyum bi tarafımda var..sihirli küreme baktım..nohutun bebe iyi hemide kız olcak...pelin de bu ay hamile...erensezen..mirage..azize.. 2 ay sonra hamile..işte bu liste böle uzayıp gider..mervam oğlan doğuracak..başka falına bakılacak varsa yazsın lütfen..hepiciğinizin ismi şu an aklıma gelmiyo..önce konsantre olmam lazım...ommmmmm...ommmmmm....