Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım adetin düzenliyse doğru ama.sen temkini elden bırakma bi dolu bi boş çalışmaya devam.kaydirigubbakcemile

öyle yapıyorum canım zaten yaa ama işte eşim ayda bir bi hafta falan şehir dışında çalışıyor o yüzden kaçırmayalım diyorum dediğin gibi çalışmalara devam:)

allahında izniyle devam edecek hamileliğin.duayı elden bırakma ama.bol bol oku lütfen ceylanım

kıslar benim kaçmam lasım.hiç bırakmak istemiom ama gidip şu pislikleri temislemem lasım
bende çıkıyom zaten ttlım başım ena bı dünya oldu.....dinlenim biras gelırım yıne sonra kolay gelsın sana talışkom yorma çok kendınıııı:hulya::hulya:

bu arada bı ara size evimin resimlerinide çekip koyucam innşallh... sizden de beklıyom taıkuu

isra canım sen nezman yakalrsan orda sıkıştır canım kocişi elinden geleni yap gerisi allaha kalmış

melüke ben o patates tava yı bazen etle,bazen tavukla yapıoum.hepsi çiğden sosunuda koyup fırına sürüorum.hepsi çiğden özellikle misafir için bereketli oluo

evet canım bizde öle yaparrız ben biraz haslıyom tavugu daha iyi oluyo derisinide soyuyom suyuna pilav aypıyom bide çorba salata misafir olunca ewvet esimde bayılırrrrrrrr

tamam canım dinlen iyiceeeee.mucuxxxxxxxxxxxx
resimleride bi ara hallederis

, cicek8182+, guldeseker, isra87+, melike_ecesuu, oaydiner22, too__be+

heminizi arı ayrı kucaklıyorum kujularr görüşürüz yinee....

isra canım sen nezman yakalrsan orda sıkıştır canım kocişi elinden geleni yap gerisi allaha kalmış

ayy valla aynen öyle ypıyorum canım yaa:) aslında bi ödev olarak görmeyin diyolar ama valla bebiş gelene kadar biraz öyle görüyoruz napalım:))

ayy kızlar iyiki buldum sizi yaa:) ben istnbuldan gaziantepe gelin geldim ve kyınvalidemler hariç hiç tanıdığım yok burda doğal olarak paylaşımda bulanabileceğim kimsede yok ama sizlerle konuşmak iyi geliyor valla yalnızlığımı gidiriyosunuz sağolun varolunn:))

yine ben..patrondan kaçak yine geldimm..sen temizlik falan yor bakalım kendini çiçek hanım..Hamilesin işte bal gibi..apdala malum olurmuş..içime doğdu gııılülülülülülü
isracım senin 27 ise eğer günün artık yumurtlama falan olmaz..eğer akıntın varsa olsa olsa hamilesindir kuşum..bende git gel dr.ye jinekolog oldum ayol..bu arada medyum bi tarafımda var..sihirli küreme baktım..nohutun bebe iyi hemide kız olcak...pelin de bu ay hamile...erensezen..mirage..azize.. 2 ay sonra hamile..işte bu liste böle uzayıp gider..mervam oğlan doğuracak..başka falına bakılacak varsa yazsın lütfen..hepiciğinizin ismi şu an aklıma gelmiyo..önce konsantre olmam lazım...ommmmmm...ommmmmm....

ayy nazocum ağzına sağlık gülüm inşallah hamileyimdir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…