Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ay maşallah öyle olsun abur cubur yemesin

valla teyzesi benim oğlum abur cubur hiç yemez kola hiç içmez cips hiç yemez onun ıvır zıvırı meyvesi dir....her akşam koca bi tabak meyve yer özel doğran mış istiyo hemide...bende meyve salatası yapıyom tosunuma...

ohhhhhhhhhh benim büyük çocukta(koçiş) aynısı alıp yemez ama ben doğrayıp götüreyim yer

ne kadar güzel maşallah allah nazarlardan saklasın :))

iylik canişkom.nossunbildiğin gibbbbbi
sezencim bitti ama şimdide bişiler hazırlıcam kocişe ascık takılım de :

ben yine kirmizi karti gördüm kizlar!!! aslinda bayagi umutluydum bu ay, cok ani migde bulantilarim olmustu...demekki hayirlisi degilmis bu ay, insallah bi daha ki aya...aslinda 20 subatti günüm, bugün oldu...

ben yine kirmizi karti gördüm kizlar!!! aslinda bayagi umutluydum bu ay, cok ani migde bulantilarim olmustu...demekki hayirlisi degilmis bu ay, insallah bi daha ki aya...aslinda 20 subatti günüm, bugün oldu...
hayırlısı böyleymiş bi dahaki aya inş..

hayırlı olsun canım ya bidahaki ay gelsin bebişlerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…