- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
kolay gele cnmmmsezencim sorma yaaaaa.beende gıcık oluom ustalara.şimdi gidip pislettikleri yaerleri temizlemem lasım ama takıldım sizee vallaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gele cnmmmsezencim sorma yaaaaa.beende gıcık oluom ustalara.şimdi gidip pislettikleri yaerleri temizlemem lasım ama takıldım sizee vallaa
canımmmmmm kolay elsın duvar kgıdı yaptıroyomuşun hayırlı olsun bebebmmm
hklısıncanımm
ayyy çok fena vallla
annemler yanımda tatlımmm onlarda bırak şu pc yı dıyo amakafamçokkarıştı
kolay gelsın bebem yaaacokacimcoook
yaramaz bbış olcak bu yaaageçmiş olsun canım aman dkkat et bebişin yaramazlık yapıyor annesi:))
normal bence cnm ya benım kı tahmınen 3000 üstünde şuan ama inşallah öledır yaaaevet değerin çok yüksek çıkmış ikiz olmasın gııı
ceylan nerdesin kuzuuu
pc de bırakılmıyo valla radyasyon falan diyorlar
evet cnm cep telefonu gibiymiş pc de sen hamişsin çok yaklaştırma göbişinepc de bırakılmıyo valla radyasyon falan diyorlar
melükem hoşbulduk canım.
gözünaydın adetin bitmiiiiiiiiiiiiiiiiş.ohhhhhhhhhhhhh
evet cnm cep telefonu gibiymiş pc de sen hamişsin çok yaklaştırma göbişine
anım şuan çalışma aşamasındayız:) dün yumurtlamanın son günüydü bakalımbugünde son defa çalışırz:) 27 sinde adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum canım yaa inşallah bu ay hamiş olurum bakalım artık
öyle canım ama dinleyen kım kıı annem kızıyo ama kociş bilmiyo bu kadar vakıt geçirdigimi burda bi bilsebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilepc de bırakılmıyo valla radyasyon falan diyorlar
ceylanım saol.vardı zaten ama ben kendim kendime iş çıkardım değiştirios güya ama pişman oldum.bu kdara iş çıkcağını düşünmedim.nesem buda dert değil tabiii.katlancammm
yaramaz bbış olcak bu yaaa
normal bence cnm ya benım kı tahmınen 3000 üstünde şuan ama inşallah öledır yaaa
kız alıntı yapıp duruym sayfayı ben doldırım dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
başım dönüyo ama çeneme hiç vurmuyo maşallah:bbo::bbo:
evet ya bende nette okumuştum hamile ler uzak durması gerekiyor pc den en azından biraz uzaktan kullanılması daha iy dikkt edin hamişler
evet cnm cep telefonu gibiymiş pc de sen hamişsin çok yaklaştırma göbişine
nohutcum belirtilerin ne durumda arttımı bebem..göğüslerin ağrıo muuuu
kızlar ya normalde ovulasyon hesaplamaya göre dün yumurtlama dönemim bitti ama benim sanki daha yeni başlıyo ymrtlama belirtileri akıntı falan daha bugün başladı acaba bitmedimi daha yumurtlama yada yenimi başladı bu netteki ovulasyon günü hesaplamalar falan doğrumudur kızlar yaa bu konuda kafam biraz karışık kaçırmak istemiyorum bu sefer yaa
sayfalar sana feda olsun.kk sağolsun.kızmıom bak uğur böcüğümün hatrı var.
teyzoşu kıyamıyo benım kujumaaaaaŞeniz