Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ceylanım saol.vardı zaten ama ben kendim kendime iş çıkardım değiştirios güya ama pişman oldum.bu kdara iş çıkcağını düşünmedim.nesem buda dert değil tabiii.katlancammm

geçmiş olsun canım aman dkkat et bebişin yaramazlık yapıyor annesi:))
yaramaz bbış olcak bu yaaa:emir_bebek::emir_bebek:

evet değerin çok yüksek çıkmış ikiz olmasın gııı
normal bence cnm ya benım kı tahmınen 3000 üstünde şuan ama inşallah öledır yaaa

ceylan nerdesin kuzuuu

kız alıntı yapıp duruym sayfayı ben doldırım dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
başım dönüyo ama çeneme hiç vurmuyo maşallah:bbo::bbo:

anım şuan çalışma aşamasındayız:) dün yumurtlamanın son günüydü bakalımbugünde son defa çalışırz:) 27 sinde adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum canım yaa inşallah bu ay hamiş olurum bakalım artık

inşallah bitanem hayırlısı olsunnnn:emir_bebek::emir_bebek:

pc de bırakılmıyo valla radyasyon falan diyorlar
öyle canım ama dinleyen kım kıı annem kızıyo ama kociş bilmiyo bu kadar vakıt geçirdigimi burda bi bilsebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ceylanım saol.vardı zaten ama ben kendim kendime iş çıkardım değiştirios güya ama pişman oldum.bu kdara iş çıkcağını düşünmedim.nesem buda dert değil tabiii.katlancammm

olsun kuzuu degışıklık iyidir yaaazemuszemus

yaramaz bbış olcak bu yaaa:emir_bebek::emir_bebek:

normal bence cnm ya benım kı tahmınen 3000 üstünde şuan ama inşallah öledır yaaa

kız alıntı yapıp duruym sayfayı ben doldırım dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
başım dönüyo ama çeneme hiç vurmuyo maşallah:bbo::bbo:

sayfalar sana feda olsun.kk sağolsun.kızmıom bak uğur böcüğümün hatrı var.

kızlar ya normalde ovulasyon hesaplamaya göre dün yumurtlama dönemim bitti ama benim sanki daha yeni başlıyo ymrtlama belirtileri akıntı falan daha bugün başladı acaba bitmedimi daha yumurtlama yada yenimi başladı bu netteki ovulasyon günü hesaplamalar falan doğrumudur kızlar yaa bu konuda kafam biraz karışık kaçırmak istemiyorum bu sefer yaa

melüke ben o patates tava yı bazen etle,bazen tavukla yapıoum.hepsi çiğden sosunuda koyup fırına sürüorum.hepsi çiğden özellikle misafir için bereketli oluo

evet ya bende nette okumuştum hamile ler uzak durması gerekiyor pc den en azından biraz uzaktan kullanılması daha iy dikkt edin hamişler

evet cnm cep telefonu gibiymiş pc de sen hamişsin çok yaklaştırma göbişine

yastık koyuyorum onun üztünde kullanıyorum ama fayas varmı bilmem.....

nohutcum belirtilerin ne durumda arttımı bebem..göğüslerin ağrıo muuuu

canım butun belırtıler var mide bulantısı ve gögüs agrısından harıç.....bu akşam gidip dr verdıgı testleı yaptırcam canım...

kızlar ya normalde ovulasyon hesaplamaya göre dün yumurtlama dönemim bitti ama benim sanki daha yeni başlıyo ymrtlama belirtileri akıntı falan daha bugün başladı acaba bitmedimi daha yumurtlama yada yenimi başladı bu netteki ovulasyon günü hesaplamalar falan doğrumudur kızlar yaa bu konuda kafam biraz karışık kaçırmak istemiyorum bu sefer yaa

canım adetin düzenliyse doğru ama.sen temkini elden bırakma bi dolu bi boş çalışmaya devam.kaydirigubbakcemile

X