hoşgeldin fısstıkkkkkkkk
uzan biraz cnm hamşlik belirtilerin başlıyo ekrana bakmakta yapabilirkızlar şuan başım öyle bı dönüyorkı gözlerım yıne kayıyormuş gibi hissediyorum yaa çok kötü oldum birdan:bbo:
kızlar şuan başım öyle bı dönüyorkı gözlerım yıne kayıyormuş gibi hissediyorum yaa çok kötü oldum birdan:bbo:
kızlar şuan başım öyle bı dönüyorkı gözlerım yıne kayıyormuş gibi hissediyorum yaa çok kötü oldum birdan:bbo:
SANA KATILIYORUM BEN DE YENİYİM AMA ARKADAŞLIKLAR ÇOK GÜZEL BURDA opuyorumnanaktan
kaç haftalıkmış kuşum
ay allah kolaylık versin hiç sevmem evde usta çalışsınceylanım ilaçtan bebem ilaçtan nasılda biliom o duyguyu.küt gidiodum bende.
sezencim yatak odasının bi duvar kağıdı işi varda o canım.yarında gelcekler.cts yemekli misafirim de varr.oyyyyyyyyyyy bunaldım
evet değerin çok yüksek çıkmış ikiz olmasın gııı1 aylık canıım ama masallah dedıgın gıbııı ben degerı en fazla 100 falan beklıyodumm gorunceee gozlerım fal taşı gıbı acıldı ama cok yoyulduuum kı
neva beni hamilede yapmış allah iyiliğini versin canum .dediğin gibi çıkmasını bende isterdim amma testlerr yalan mı sölüoooo kuzuuuu.saatler sora çıkan siliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik çizgiden umut yok canum ya
hoşbuldum canımcım...
1 aylık canıım ama masallah dedıgın gıbııı ben degerı en fazla 100 falan beklıyodumm gorunceee gozlerım fal taşı gıbı acıldı ama cok yoyulduuum kı
nasılsın tatlımmmm calışmalara basladınmı sende ne zaman adet oldunn benim bugün bittiiihihoyyyt
canımmmmmm kolay elsın duvar kgıdı yaptıroyomuşun hayırlı olsun bebebmmmhu huuuuuuuuuuuu şirinler merabaaa
arkidişim dedli gitti.bide ustalarlan uğraşıom biri gelo biri gidooooooooooooooooo
nohudum.bebeeeeeeeeeeeem
hklısıncanımmuzan biraz cnm hamşlik belirtilerin başlıyo ekrana bakmakta yapabilir
ayyy çok fena valllacanım bebek yapıyooo bende ole oluoooom
annemler yanımda tatlımmm onlarda bırak şu pc yı dıyo amakafamçokkarıştıCanım dikkat et kimse yok mu yanında
ceylanım ilaçtan bebem ilaçtan nasılda biliom o duyguyu.küt gidiodum bende.
aynen canım ya fena yanııakannehir
sezencim yatak odasının bi duvar kağıdı işi varda o canım.yarında gelcekler.cts yemekli misafirim de varr.oyyyyyyyyyyy bunaldım