Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ceylanım ilaçtan bebem ilaçtan nasılda biliom o duyguyu.küt gidiodum bende.

sezencim yatak odasının bi duvar kağıdı işi varda o canım.yarında gelcekler.cts yemekli misafirim de varr.oyyyyyyyyyyy bunaldım

ceylanım ilaçtan bebem ilaçtan nasılda biliom o duyguyu.küt gidiodum bende.

sezencim yatak odasının bi duvar kağıdı işi varda o canım.yarında gelcekler.cts yemekli misafirim de varr.oyyyyyyyyyyy bunaldım
ay allah kolaylık versin hiç sevmem evde usta çalışsın

neva beni hamilede yapmış allah iyiliğini versin canum .dediğin gibi çıkmasını bende isterdim amma testlerr yalan mı sölüoooo kuzuuuu.saatler sora çıkan siliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik çizgiden umut yok canum ya

ayyy yanlış yazmışım.nazo yascaktım.kıslar birbirine karışıo.selcana sezende dioooom

bunadım daha anne olamadan

sezencim sorma yaaaaa.beende gıcık oluom ustalara.şimdi gidip pislettikleri yaerleri temizlemem lasım ama takıldım sizee vallaa

nasılsın tatlımmmm calışmalara basladınmı sende ne zaman adet oldunn benim bugün bittiiihihoyyyt

anım şuan çalışma aşamasındayız:) dün yumurtlamanın son günüydü bakalımbugünde son defa çalışırz:) 27 sinde adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum canım yaa inşallah bu ay hamiş olurum bakalım artık

hu huuuuuuuuuuuu şirinler merabaaa
arkidişim dedli gitti.bide ustalarlan uğraşıom biri gelo biri gidooooooooooooooooo

nohudum.bebeeeeeeeeeeeem
canımmmmmm kolay elsın duvar kgıdı yaptıroyomuşun hayırlı olsun bebebmmm
uzan biraz cnm hamşlik belirtilerin başlıyo ekrana bakmakta yapabilir
hklısıncanımm
canım bebek yapıyooo bende ole oluoooom
ayyy çok fena vallla
Canım dikkat et kimse yok mu yanında
annemler yanımda tatlımmm onlarda bırak şu pc yı dıyo amakafamçokkarıştı

kolay gelsın bebem yaaacokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…