Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar adetime beş gün var akıntım acık kahverengi ve cok akıntı oluyorum neden olabılırbilmiyorumkismile

selam kızlar nasılsınız bakalım? bende iyi alıştım ya buraya güzel vakit geçiyo iyiki üye olmuşum valla:)

kıslarr sımdı doktordan geldım bhc 1333.26 cıktııı dusuk tehlıkem suan yokj gıbı gorunuyo dedı doktoorrr

keşke yakın olsaydık ben yapardım sana çok pratik ve çok lezzetli oluyo canım afiyet olsun sanaaa bende kayınvalidecim gitmeden tarhana corbası yapmış ondan içiyoyummm
afiyet olsun cnm yakın olmasakta birbirimizin yanındayızz buda yeter cnmm destek oluyoruz her konuda

hu huuuuuuuuuuuu şirinler merabaaa
arkidişim dedli gitti.bide ustalarlan uğraşıom biri gelo biri gidooooooooooooooooo

nohudum.bebeeeeeeeeeeeem

kızlar şuan başım öyle bı dönüyorkı gözlerım yıne kayıyormuş gibi hissediyorum yaa çok kötü oldum birdan:bbo:

kızlar şuan başım öyle bı dönüyorkı gözlerım yıne kayıyormuş gibi hissediyorum yaa çok kötü oldum birdan:bbo:

neva beni hamilede yapmış allah iyiliğini versin canum .dediğin gibi çıkmasını bende isterdim amma testlerr yalan mı sölüoooo kuzuuuu.saatler sora çıkan siliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik çizgiden umut yok canum ya

X