- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiçegem selamını aldım datlummmm:icecream:
serapım pelınım yabersınız bakem
sağol cnm yapıcam bugünn
kıslarr sımdı doktordan geldım bhc 1333.26 cıktııı dusuk tehlıkem suan yokj gıbı gorunuyo dedı doktoorrr
afiyet olsun cnm yakın olmasakta birbirimizin yanındayızz buda yeter cnmm destek oluyoruz her konudakeşke yakın olsaydık ben yapardım sana çok pratik ve çok lezzetli oluyo canım afiyet olsun sanaaa bende kayınvalidecim gitmeden tarhana corbası yapmış ondan içiyoyummm
selam kızlar nasılsınız bakalım? bende iyi alıştım ya buraya güzel vakit geçiyo iyiki üye olmuşum valla:)
selam kızlar nasılsınız bakalım? bende iyi alıştım ya buraya güzel vakit geçiyo iyiki üye olmuşum valla:)
kaç haftalıkmış kuşumkıslarr sımdı doktordan geldım bhc 1333.26 cıktııı dusuk tehlıkem suan yokj gıbı gorunuyo dedı doktoorrr
afiyet olsun cnm yakın olmasakta birbirimizin yanındayızz buda yeter cnmm destek oluyoruz her konuda
ne ustası cnmhu huuuuuuuuuuuu şirinler merabaaa
arkidişim dedli gitti.bide ustalarlan uğraşıom biri gelo biri gidooooooooooooooooo
nohudum.bebeeeeeeeeeeeem