- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
hoşbulduk miragecimmm nasılsın canımmm bende anca gelebildim hep aklımdaydınız acaba napıyo şimdi bizim zilliler dedim durdum wallaaaakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
oh oh sende katıl aramıza biz gece çalışanlar grubuyuz bide gündüz çalışanlar var(mirage gibi)a.s.evet yaaaaaaa kocişde soruyo akşam dr la konustuklarımı oyy yerim ben onuuuu ohhh beee dünya varmış şükür bitti adetim ohh simdi bide banyo yaptımmm mis gibi oldum wallaaaaŞeniz
biz aynı ttalım ben işten aynı hem çalışıp hem size takılıyom
oh oh sende katıl aramıza biz gece çalışanlar grubuyuz bide gündüz çalışanlar var(mirage gibi)a.s.
melike sana ne sorucam gııı patatesi ocaktamı pişiriyon gülüm fırındamı 45 dakikabilmiyorumkismile
oh oh sende katıl aramıza biz gece çalışanlar grubuyuz bide gündüz çalışanlar var(mirage gibi)a.s.
kıss gecedemi geçen ay yorulmuştun gülüm dinlensene sen yaaaYOK ANAM BEN FULL TIME SABAH İŞTE AKŞAM kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
soğanlar halka halkamı kuşumne demek sezencimmm fırnda tabikiiiii-tatlicadiarzu-cokacimcoook
kıss gecedemi geçen ay yorulmuştun gülüm dinlensene sen yaaa
soğanlar halka halkamı kuşum
patates tava kuşummkız siz ne yapıyosun yahuuuuuuuu ben anlamadım
soğanlar halka halkamı kuşum
soğanı görde bölüyosun anladım patatesler yuvarlak olucak inceni kesiyon kalınmı?buda son sorummya ölede olurrr halka degil daha küçükkk ama ben soganı soyup ikiye ayırıyosun yaaa yarım yarım oluyo ya bidaha ayırıyom ceyrek oluıyo öle yapıyom canımm daha lezzetli oluyo bak acıktım zaten sabahtan beri daha bişi yemedimm beeee:kedi:
yemek niye yemedin kuşum o kadarda temizlik yapmışınya ölede olurrr halka degil daha küçükkk ama ben soganı soyup ikiye ayırıyosun yaaa yarım yarım oluyo ya bidaha ayırıyom ceyrek oluıyo öle yapıyom canımm daha lezzetli oluyo bak acıktım zaten sabahtan beri daha bişi yemedimm beeee:kedi:
patates tava kuşumm
yok yuvarlakelma dilimmi yapıyosunuz
soğanı görde bölüyosun anladım patatesler yuvarlak olucak inceni kesiyon kalınmı?buda son sorumm
yemek niye yemedin kuşum o kadarda temizlik yapmışınklava: