- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızz bize söylüyonda sende düşün tatlımm seninki daha önemli bizim karınlarda ne var belirsiz daha seninkiş belli en azından[ı]hadııııııııı kızlarrrrrrrr kauntum yöntemiiii ileeee pozitiffff düşünelımmmmmm pozitiffffffffff olsunnnnnnnnnnnnnnnn
olcakkkkkkk olcakkkkkkk olcakkkkkkkkk başka yoluuuu yokkkkkkkkkkkk[/ı]
hoşgeldin kuşummopuyorumnanaktanherkese mrbbbbb güzellllerrrrrimm nasılsınızzzz canlarımmmmm
[ı]hadııııııııı kızlarrrrrrrr kauntum yöntemiiii ileeee pozitiffff düşünelımmmmmm pozitiffffffffff olsunnnnnnnnnnnnnnnn
olcakkkkkkk olcakkkkkkk olcakkkkkkkkk başka yoluuuu yokkkkkkkkkkkk[/ı]
miragele yarışamayız valla okadar pozitifki kuşum kisti bile bebişe yordu gülüm benimmalkisalkisalkisMİRAGEM ENN POZİTİFİMİZ SENSİN KUZU VALLLA
KOCEMANNNN BII EFFERINNN SANAAAAalkisalkisalkis
miragem enn pozitifimiz sensin kuzu vallla
kocemannnn bıı efferınnn sanaaaaalkisalkisalkis
HOŞGELDIN CANIMM NEBERSINNNherkese mrbbbbb güzellllerrrrrimm nasılsınızzzz canlarımmmmm
KOPTUM KISSS:roflol:kızlar biz bu bebk yapma azmiyel dokuz doğururuz ben size diyimmmmmmmm
kızz bize söylüyonda sende düşün tatlımm seninki daha önemli bizim karınlarda ne var belirsiz daha seninkiş belli en azından
hoşgeldin kuşummopuyorumnanaktan
HOŞGELDIN CANIMM NEBERSINNN
KOPTUM KISSS:roflol:
AAAA BEN ÇOK POZİTİFİM Bİ KEREM SEZOŞUM.... SIKI SIKI TUTUYO BEBÜŞM BENII BIRAKMAZ ANNESININ KZUSUUUU UGGGGG YER ANNESI ONU YERRRR
(bakalım kaç saat sürecek bu poitif halim...)CADIARZU
allah cannı almasın emııı:roflol:OMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OMMMMMMMMMMMMMM KONSANTRE OLUYOM BİRİ KIZ OLSUN BİRİ ERKEK İKİZ OLSUN KIZ ÖNDEN GELSİN ERKEK SONRADAN GELSİN KIZIM ABLA OLSUN ERKEK ABİ OLURSA KIZINA ABİLİK TASLAR OMMMMMMMMMMMMMMM KOÇİŞİMWE ALLAH SABIR VERSİNNN SONRASINDA DA Bİ TANE DAHA BEBİŞİM OLSUNN OMMMMMMMMMM BELİMİZE KUVVET YARABBİM :lepi:
valla öle yaaakaydirigubbakcemile3miragele yarışamayız valla okadar pozitifki kuşum kisti bile bebişe yordu gülüm benimmalkisalkisalkis
kırmızı kurdaleemi de aldım oleyyyyyyyyyyyyy
iyi misafirlerini gönderdin allah kavuştursun mu desemCADIARZUyok demeyim çalışmala başlıycan bugün bi ay kimse gelmesin sana işler aksamasın gülümhoşbulduk canım bende bugün geciktim kusuruma bakmayın kayınbabamla kaynana wardı ya onlar gitti bende kalktım evi boydan boya kaldırıp temizledimmmm ev 3+1 olunca derdide büyük mamaalesef çok yoruldum yawwwkafamçokkarıştı
miragele yarışamayız valla okadar pozitifki kuşum kisti bile bebişe yordu gülüm benimmalkisalkisalkis
hoşbulduk canım bende bugün geciktim kusuruma bakmayın kayınbabamla kaynana wardı ya onlar gitti bende kalktım evi boydan boya kaldırıp temizledimmmm ev 3+1 olunca derdide büyük mamaalesef çok yoruldum yawwwkafamçokkarıştı
kızlar biz bu bebk yapma azmiyel dokuz doğururuz ben size diyimmmmmmmm
[ı][ı]allah cannı almasın emııı:roflol:[/ı][/ı]
valla öle yaaakaydirigubbakcemile3
turkbayragiturkbayragi kız kurdale bulamadım kırmızı bayrak olmasmı:uhm:
iyi misafirlerini gönderdin allah kavuştursun mu desemCADIARZUyok demeyim çalışmala başlıycan bugün bi ay kimse gelmesin sana işler aksamasın gülüm
hoşgeldin tatlumm
OMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OMMMMMMMMMMMMMM KONSANTRE OLUYOM BİRİ KIZ OLSUN BİRİ ERKEK İKİZ OLSUN KIZ ÖNDEN GELSİN ERKEK SONRADAN GELSİN KIZIM ABLA OLSUN ERKEK ABİ OLURSA KIZINA ABİLİK TASLAR OMMMMMMMMMMMMMMM KOÇİŞİMWE ALLAH SABIR VERSİNNN SONRASINDA DA Bİ TANE DAHA BEBİŞİM OLSUNN OMMMMMMMMMM BELİMİZE KUVVET YARABBİM :lepi: