Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızz bize söylüyonda sende düşün tatlımm seninki daha önemli bizim karınlarda ne var belirsiz daha seninkiş belli en azından

OMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OMMMMMMMMMMMMMM KONSANTRE OLUYOM BİRİ KIZ OLSUN BİRİ ERKEK İKİZ OLSUN KIZ ÖNDEN GELSİN ERKEK SONRADAN GELSİN KIZIM ABLA OLSUN ERKEK ABİ OLURSA KIZINA ABİLİK TASLAR OMMMMMMMMMMMMMMM KOÇİŞİMWE ALLAH SABIR VERSİNNN SONRASINDA DA Bİ TANE DAHA BEBİŞİM OLSUNN OMMMMMMMMMM BELİMİZE KUVVET YARABBİM :lepi:

herkese mrbbbbb güzellllerrrrrimm nasılsınızzzz canlarımmmmm
HOŞGELDIN CANIMM NEBERSINNN
kızlar biz bu bebk yapma azmiyel dokuz doğururuz ben size diyimmmmmmmm
KOPTUM KISSS:roflol:
kızz bize söylüyonda sende düşün tatlımm seninki daha önemli bizim karınlarda ne var belirsiz daha seninkiş belli en azından

AAAA BEN ÇOK POZİTİFİM Bİ KEREM SEZOŞUM.... SIKI SIKI TUTUYO BEBÜŞM BENII BIRAKMAZ ANNESININ KZUSUUUU UGGGGG YER ANNESI ONU YERRRR

(bakalım kaç saat sürecek bu poitif halim...)CADIARZU

hoşgeldin kuşummopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım bende bugün geciktim kusuruma bakmayın kayınbabamla kaynana wardı ya onlar gitti bende kalktım evi boydan boya kaldırıp temizledimmmm ev 3+1 olunca derdide büyük mamaalesef çok yoruldum yawwwkafamçokkarıştı

KOPTUM KISSS:roflol:

AAAA BEN ÇOK POZİTİFİM Bİ KEREM SEZOŞUM.... SIKI SIKI TUTUYO BEBÜŞM BENII BIRAKMAZ ANNESININ KZUSUUUU UGGGGG YER ANNESI ONU YERRRR

(bakalım kaç saat sürecek bu poitif halim...)CADIARZU[/QUOTE]
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyim canım napim işte çok yoruldummm dinlenmeye calışıyorummmm

allah cannı almasın emııı:roflol:
miragele yarışamayız valla okadar pozitifki kuşum kisti bile bebişe yordu gülüm benimmalkisalkisalkis
valla öle yaaakaydirigubbakcemile3
kırmızı kurdaleemi de aldım oleyyyyyyyyyyyyy

turkbayragiturkbayragi kız kurdale bulamadım kırmızı bayrak olmasmı:uhm:

iyi misafirlerini gönderdin allah kavuştursun mu desemCADIARZUyok demeyim çalışmala başlıycan bugün bi ay kimse gelmesin sana işler aksamasın gülüm

iyi misafirlerini gönderdin allah kavuştursun mu desemCADIARZUyok demeyim çalışmala başlıycan bugün bi ay kimse gelmesin sana işler aksamasın gülüm

evet yaaaaaaa kocişde soruyo akşam dr la konustuklarımı oyy yerim ben onuuuu ohhh beee dünya varmış şükür bitti adetim ohh simdi bide banyo yaptımmm mis gibi oldum wallaaaaŞeniz

amiiinn amiinnnnn çok şekersiniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…