Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

olmadı işte bir kere yaptırdım ,boş yere ilaç kullanmak istemiyorum

tatlım benim bildiğim yanlışmı biliyorum bilmem ilk takiple başlıyosun o tutmuyosa aşılama 3 defa deneniyo sonrasında tüp bebek belki ben yanlış biliyorum ama allahımın izniyle kısa zamanda hamiş kalırsın stres yapma tatlım

sorma mirage bende işteyim kaçak göçek giriyom..yakalanacam iştende atılırsam bana bakar mısınız kızlar?kaydirigubbakcemile3

tatlım benim bildiğim yanlışmı biliyorum bilmem ilk takiple başlıyosun o tutmuyosa aşılama 3 defa deneniyo sonrasında tüp bebek belki ben yanlış biliyorum ama allahımın izniyle kısa zamanda hamiş kalırsın stres yapma tatlım

o ssk lılar için geçerli şart ben özelden oldum yaşım tutmuyor çünkü

bu arada şu çiçeği ikna edin kan testine gitsin..ahan da yazıyom buraya o kız HAMıLEEEE..

offf çatlicam artık kızlar yaa bugünde gelmedi adetim sinirli bişi oldum çıktım artık
test yaptırmadın mı sen daha kujuuu
valla kız aaaaa bide ben işteyim kaçırmamaya çalışıyom anaaaaaaaam kesin kovulcam ben :lepi:
kovulursan şaşmıcam valla bızden ıyı takıp edıyon bebemmm
nohutum nasılsın kuzum?

iyiyim nazom sen nasılsın tatlışım....

kovulursan şaşmıcam valla bızden ıyı takıp edıyon bebemmm

saol tatlucum ama beni daha çok görceniz kovulursam :lepi:

ahh nohutlupilavım ahhh bundan iyi belirtimi olurdu koca 5 gün gçtii yaaa ama elde var negatiff nesee blki gç döllenmedrbilmiyorumkismileamann kırmızılar gelsede öbür aya çalışsak

bu arada çok duramam çıkarım ben birazdan..ama takipteyim haa:1ninca:benim gibi gününe 6-7-8 gün kalan arkadaşlar biriniz bi test yapsın bakalım ya..silik falan çıkarsa bende yapayım hemen..sositososito

X