- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
yok be canım dün kan testi yaptırdım negatif çıktı kırmızılarımı bekliyorum artık ama hiç gelcekmiş gibi görünmüyooo[/QUOT ayy günü gelen arkidişler hepinizde bi karamsarlık pozitif olun kırmızılar gelmedi dahaklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok be canım dün kan testi yaptırdım negatif çıktı kırmızılarımı bekliyorum artık ama hiç gelcekmiş gibi görünmüyooo[/QUOT ayy günü gelen arkidişler hepinizde bi karamsarlık pozitif olun kırmızılar gelmedi dahaklava:
ceylancım sen nasıl oldun tatlım yatmaya devammı?
bu arada şu çiçeği ikna edin kan testine gitsin..ahan da yazıyom buraya o kız HAMİLEEEE..
ayyyyyyyyyy şu kan testinden bıktım zati söktürücü falan kullanıyomusun
hehehehe kız bunlar çok şaşkın bak ben hap kullanıyom kist dediler acaba diyom gördüğü bebişte doktormu anlamadı :lepi::lepi::lepi:
dua ediyoruz tatlım inş.bişeycik olmıycak emeklerin boşa gitmiycek demedi demeopuyorumnanaktansorma tatlım ya bunaldım yatmakdan belım ve popom acıyo artık yaaa...inşallah boşa emek harcamıyorumdur tatlım ya dua edın banada...
bende hamıle oldugunu düşünüyom çiçegemin ama o beklemek istiyo hayırlısı bakalım artıkk....
yok dahaa bişi kullanmıyorum.kuzenime sordum doktor o da dedi bi 3-4 gün daha bekle gelmezse git bidaa test yaptr dedi o zamnda bişi çıkmzsa dr gderm artk...ne zormuş bebek yapmk yaa...-tatlicadiarzu-
valla kuşum ya kırmızılar gelmeden kendilerini moda soktular silkelenin be kızlar pozitif olunnhehehehe kız bunlar çok şaşkın bak ben hap kullanıyom kist dediler acaba diyom gördüğü bebişte doktormu anlamadı :lepi::lepi::lepi:
kovulman için dua etmek iterdi ama nce kredı borçlarını aaltın bebemm kıyamam şimdiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankovulursan şaşmıcam valla bızden ıyı takıp edıyon bebemmm
saol tatlucum ama beni daha çok görceniz kovulursam :lepi:
umudunu yıtrme datlummm sabırrahh nohutlupilavım ahhh bundan iyi belirtimi olurdu koca 5 gün gçtii yaaa ama elde var negatiff nesee blki gç döllenmedrbilmiyorumkismileamann kırmızılar gelsede öbür aya çalışsak
sorma sezen yaa silik izgiyi gören bile umutsuz yaaa..zemuszemuszemuszemus
hehehehe kız bunlar çok şaşkın bak ben hap kullanıyom kist dediler acaba diyom gördüğü bebişte doktormu anlamadı :lepi::lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile3
bu arada çok duramam çıkarım ben birazdan..ama takipteyim haa:1ninca:benim gibi gününe 6-7-8 gün kalan arkadaşlar biriniz bi test yapsın bakalım ya..silik falan çıkarsa bende yapayım hemen..sositososito
valla kuşum ya kırmızılar gelmeden kendilerini moda soktular silkelenin be kızlar pozitif olunn
valla ya bu arada kırmızılarımda geldi yani gelmedi değil ama kızçeler umutsuzluk çok kötü yaaa dermansız dert vermesin allahım 40 yaşındayızda sanki bu ay son şanşımız anam millet 60 da doğuruyo aaaaaaaa ama
Dünyanın en güzel ANNE VE ANNE ADAYLARINA HEPİNİZİ ÇOOOKKK SEVİYORUM...a.s.
içimden geldi gızz..
dua ediyoruz tatlım inş.bişeycik olmıycak emeklerin boşa gitmiycek demedi demeopuyorumnanaktan
kovulman için dua etmek iterdi ama nce kredı borçlarını aaltın bebemm kıyamam şimdiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
umudunu yıtrme datlummm sabırr
sorma sezen yaa silik izgiyi gören bile umutsuz yaaa..zemuszemuszemuszemus
dimi tatlım kredi bitsin kovsun şurada bi 7 sene katlanacakj çokmu yani anaaaaaaaaaaa 7 senede de yapamazsam yani bebiş eyvahhhhhhhhhhh telaş yaptım kist misty ben bu ayda çalışayımmmmmmm
:roflol::roflol:he valla yarın menapoza girmiycezzzvalla ya bu arada kırmızılarımda geldi yani gelmedi değil ama kızçeler umutsuzluk çok kötü yaaa dermansız dert vermesin allahım 40 yaşındayızda sanki bu ay son şanşımız anam millet 60 da doğuruyo aaaaaaaa ama
karşılıklu aşkumuz datlummmmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canımmm inşallah öyledir inşallahhhhh