Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ceylancım sen nasıl oldun tatlım yatmaya devammı?

sorma tatlım ya bunaldım yatmakdan belım ve popom acıyo artık yaaa...inşallah boşa emek harcamıyorumdur tatlım ya dua edın banada...
bu arada şu çiçeği ikna edin kan testine gitsin..ahan da yazıyom buraya o kız HAMİLEEEE..

bende hamıle oldugunu düşünüyom çiçegemin ama o beklemek istiyo hayırlısı bakalım artıkk....

Dünyanın en güzel ANNE VE ANNE ADAYLARINA HEPıNıZı ÇOOOKKK SEVıYORUM...a.s.
içimden geldi gızz..

ayyyyyyyyyy şu kan testinden bıktım zati söktürücü falan kullanıyomusun

yok dahaa bişi kullanmıyorum.kuzenime sordum doktor o da dedi bi 3-4 gün daha bekle gelmezse git bidaa test yaptr dedi o zamnda bişi çıkmzsa dr gderm artk...ne zormuş bebek yapmk yaa...-tatlicadiarzu-

yok be canım dün kan testi yaptırdım negatif çıktı kırmızılarımı bekliyorum artık ama hiç gelcekmiş gibi görünmüyooo[/QUOT ayy günü gelen arkidişler hepinizde bi karamsarlık pozitif olun kırmızılar gelmedi daha:eek:klava:

hehehehe kız bunlar çok şaşkın bak ben hap kullanıyom kist dediler acaba diyom gördüğü bebişte doktormu anlamadı :lepi::lepi::lepi:

sorma tatlım ya bunaldım yatmakdan belım ve popom acıyo artık yaaa...inşallah boşa emek harcamıyorumdur tatlım ya dua edın banada...

bende hamıle oldugunu düşünüyom çiçegemin ama o beklemek istiyo hayırlısı bakalım artıkk....
dua ediyoruz tatlım inş.bişeycik olmıycak emeklerin boşa gitmiycek demedi demeopuyorumnanaktan

evet kızlar canlanın biraz...anladım ben burdaki tek eksik motivasyon..pozitif enerji ve moral...moraller yüksek..kafaya bişey takmak yok....taamm mı?

yok dahaa bişi kullanmıyorum.kuzenime sordum doktor o da dedi bi 3-4 gün daha bekle gelmezse git bidaa test yaptr dedi o zamnda bişi çıkmzsa dr gderm artk...ne zormuş bebek yapmk yaa...-tatlicadiarzu-

dur tatlım daha yeni başladık inş.sen bidahaki aya tutturursun inş.inş.

kovulursan şaşmıcam valla bızden ıyı takıp edıyon bebemmm

saol tatlucum ama beni daha çok görceniz kovulursam :lepi:
kovulman için dua etmek iterdi ama nce kredı borçlarını aaltın bebemm kıyamam şimdiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ahh nohutlupilavım ahhh bundan iyi belirtimi olurdu koca 5 gün gçtii yaaa ama elde var negatiff nesee blki gç döllenmedrbilmiyorumkismileamann kırmızılar gelsede öbür aya çalışsak
umudunu yıtrme datlummm sabırr

yok be canım dün kan testi yaptırdım negatif çıktı kırmızılarımı bekliyorum artık ama hiç gelcekmiş gibi görünmüyooo[/QUOT ayy günü gelen arkidişler hepinizde bi karamsarlık pozitif olun kırmızılar gelmedi daha:eek:klava:

sorma sezen yaa silik izgiyi gören bile umutsuz yaaa..zemuszemuszemuszemus

bu arada çok duramam çıkarım ben birazdan..ama takipteyim haa:1ninca:benim gibi gününe 6-7-8 gün kalan arkadaşlar biriniz bi test yapsın bakalım ya..silik falan çıkarsa bende yapayım hemen..sositososito

benimde adetime 6 gün var canım ama korkuyorum yapmaya negatif çıkar diye beklicem çarşambayı inş.. sende sabret kesin sonuç alalım :))

Dünyanın en güzel ANNE VE ANNE ADAYLARINA HEPİNİZİ ÇOOOKKK SEVİYORUM...a.s.
içimden geldi gızz..

karşılıklu aşkumuz datlummmmopuyorumnanaktan
dua ediyoruz tatlım inş.bişeycik olmıycak emeklerin boşa gitmiycek demedi demeopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canımmm inşallah öyledir inşallahhhhh

kovulman için dua etmek iterdi ama nce kredı borçlarını aaltın bebemm kıyamam şimdiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

umudunu yıtrme datlummm sabırr

sorma sezen yaa silik izgiyi gören bile umutsuz yaaa..zemuszemuszemuszemus

dimi tatlım kredi bitsin kovsun şurada bi 7 sene katlanacakj çokmu yani anaaaaaaaaaaa 7 senede de yapamazsam yani bebiş eyvahhhhhhhhhhh telaş yaptım kist misty ben bu ayda çalışayımmmmmmm

[ı]hadııııııııı kızlarrrrrrrr kauntum yöntemiiii ileeee pozitiffff düşünelımmmmmm pozitiffffffffff olsunnnnnnnnnnnnnnnn

olcakkkkkkk olcakkkkkkk olcakkkkkkkkk başka yoluuuu yokkkkkkkkkkkk
[/ı]

X