- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sıyırıyomuyuz ne anlamadımki vücut yapımızda allak bullak oldudelikafaduldentest negatifdi dimi benüm gibii canım
bu hap sana yan eti yapmış kuzum doktoruna söyle değiştirsin hapınıklava:KızÇeler benİm gÖgÜslerİm nası ŞİŞ nası sızlıyo kasıklarım aĞrıyo sankİm hamİleyİm 1 sene doĞ.kont.kullandım bİ yan etkİ gÖrmedİm bu ne Şİncİk anlamadım bİ ay daha İÇsem nadİde sultan olucam
kızlar sıyırıyomuyuz ne anlamadımki vücut yapımızda allak bullak oldudelikafadulden
yok kuzuuuuuuuuuuuuuu sigaraya vurdum bileeee
bu hap sana yan eti yapmış kuzum doktoruna söyle değiştirsin hapınıklava:
ha ha ha canım ailemdeki mürsel gibi karısı nazan test yaparken bende idrar veriyim çocuk ikimizin değilmi demişti seninkide o hesap kuşum:roflol:ewet valla bizim vücutlar allak bullak
ACEBA KOCİŞİN İDRARIYLA YAPSAM ÇIKAR MI :roflol:
ewet valla bizim vücutlar allak bullak
aceba kocişin idrarıyla yapsam çıkar mı :roflol:
ol kuşum ahnelerede alalım seni koca memişlerinle salına salına şarkını söyle :lepi:YOK BEN NADİDE OLUCAM :lepi::lepi: ZATİ Bİ AY SONRAM DAHAM DA KULLANMAM
ha ha ha canım ailemdeki mürsel gibi karısı nazan test yaparken bende idrar veriyim çocuk ikimizin değilmi demişti seninkide o hesap kuşum:roflol:
hahahaha kocan hamiş çıksa dokuz doğurur valla ben diiiiim sana
evet sende al bi test kocişe yaptır çocuk ikinizin değilmi oda sıkıntıya girsin stres yapsın birazzhadi yaaaaaaaaaaa .benim fikrimi çalmış :roflol:
ol kuşum ahnelerede alalım seni koca memişlerinle salına salına şarkını söyle :lepi: