- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
saatler sonra silik çıkıo selcancım
BİZ BENDE SAATİ BIRAK GÜNLERCE ÇIKMIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saatler sonra silik çıkıo selcancım
evet sende al bi test kocişe yaptır çocuk ikinizin değilmi oda sıkıntıya girsin stres yapsın birazz
ay kuşum ya bak söyliyceğin şarkıda senden çocuğum olsun yada bir sen bir ben birde bebek:sm_cool:ALLAH HEP BU ANI BEKLEMİŞTİM SAHNELER BENİM ŞİNCİK :icecream:
ay kuşum ya bak söyliyceğin şarkıda senden çocuğum olsun yada bir sen bir ben birde bebek:sm_cool:
serabım sonuca bak bebem.fos yani
serapcımm cok begendımm kusum
kız biliyonmu bazen okadarını görsem bile beni mutlu edecek[/QUOTE
ayyyyyyyyyy ben kıyamam sanaaa
görcen görcen inşallaaaaaaaah
günaydın cicemm saat 10 kadar uyudum vallah
ancak buçuktada ereni okula götürcem biraz size bakıyım dedim özledim sizi güzellerim ben,mmmmmmmm zemuszemus
kız biliyonmu bazen okadarını görsem bile beni mutlu edecek[/QUOTE
ayyyyyyyyyy ben kıyamam sanaaa
görcen görcen inşallaaaaaaaah
İNŞ.CANIM YA DOKTOR BİLEM DOĞ.KONT.HAPI VERİYO BU KIZ DELİ BEBK BAKAMAZ DİYE GALİBAM laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ben resmine yorumumu sabah yazdım gülüm ilk ben gördüm he he he kızlar ben kaçar oğlumu alıyım geleyim bide markete uğrıycam az sonra burdayım görüşürükkOĞluŞunuda bırak azİzem sonram gel muhabbet edelİm