- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
çiçek geldimi kırmızılarKIZÇEEEEEEEEEEEEM GÜZEL HABER SENDENMİ YOKSAMopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiçek geldimi kırmızılarKIZÇEEEEEEEEEEEEM GÜZEL HABER SENDENMİ YOKSAMopuyorumnanaktan
test yaptınmı?hepinize günaydınhihoyyyt
test yaptınmı?
yok kuşum benim ay sonunadetimdün yaptırmıştım kan testi negatif çıktı....bugün kuzenime sordum dr dedi bi 3-4 gün daha bekle adetin gelmezse tekrar bi test yaptr dedi geç döllenme olabilir dedi...adetm glsn diye bekliyorum ama gelmedi sen naptn?
kırmızılar gelmez inş.kuşumdün yaptırmıştım kan testi negatif çıktı....bugün kuzenime sordum dr dedi bi 3-4 gün daha bekle adetin gelmezse tekrar bi test yaptr dedi geç döllenme olabilir dedi...adetm glsn diye bekliyorum ama gelmedi sen naptn?
KIZÇEEEEEEEEEEEEM GÜZEL HABER SENDENMİ YOKSAMopuyorumnanaktan
az kalmış cnm test yap 4 gün kala çıkan çok arkadaşımız var burdaadetim şubatın 22sinde canım ama ilk defa böyle bir kasılma oluyor
ok kuzu benden umut tok artıkım.bi ara kan testi yaptırıp.söktürücü kullancam.vah bana vah adet gecikmesi nedir bilmesdim neler gelio başımızaaaa
günaydın pelincim iyiyiz sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
az kalmış cnm test yap 4 gün kala çıkan çok arkadaşımız var burda
üzülme cicekcigim hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan