Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyiyim sezencim sagol benim adetime beş gün var ama hic bir belirti yok yine olmadı galıbaboshayallersmile

o hiiiiiiiiiiiiiiiç belli olmaz canımcım.belirtisi olanlar noluo (mesela ben :) puuuuf die uçup gidiolar.takılma gerçekten gününün gelmesini bekle derim.inşallah sende sıraaaa

kuşum senin kırmızılar niye gecikti daha öncede gecikirmiydi?

yooooooooo sezoş :KK43:

bi tek geçen ay gecikti ama korunmayı bırakcas die bi heycan bi heycan.ondandı.
bide bu ay daha da ömrümde hiç gecikmedi.sezoş yawsss bana ne oluo ki.stres mi yoksam başka bişi miiiiiiiiiii :eek:klava:

o hiiiiiiiiiiiiiiiç belli olmaz canımcım.belirtisi olanlar noluo (mesela ben :) puuuuf die uçup gidiolar.takılma gerçekten gününün gelmesini bekle derim.inşallah sende sıraaaa

aynen diğer bir örnekte ben...adetim gçti göğüslerim hassaslştı kasıklarımda kasılmalar mide bulantısı....

inşallah canım ben de öyle yapcam günüm gecmeden de test yapmıycam bu sefer

yooooooooo sezoş :KK43:

bi tek geçen ay gecikti ama korunmayı bırakcas die bi heycan bi heycan.ondandı.
bide bu ay daha da ömrümde hiç gecikmedi.sezoş yawsss bana ne oluo ki.stres mi yoksam başka bişi miiiiiiiiiii :eek:klava:
strestir kuşum bu ay burdaki herkezin gecikti çok stres yapıyoruz aslında ama elimide değil yapmamakta -tatlicadiarzu-

X