Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın pelincim iyiyiz sen nasılsın?
adet belirtinde yok ama kuşum belkide gelmez kırmızılarlmaz:iyiyim sezencim sagol benim adetime beş gün var ama hic bir belirti yok yine olmadı galıbaboshayallersmile
kafan rahtlası istiyosan al idrar testi yap cnm kendi kendini yemezsin en azındanbilmiyorumki ne yapacam
iyiyim sezencim sagol benim adetime beş gün var ama hic bir belirti yok yine olmadı galıbaboshayallersmile
kuşum senin kırmızılar niye gecikti daha öncede gecikirmiydi?o hiiiiiiiiiiiiiiiç belli olmaz canımcım.belirtisi olanlar noluo (mesela ben :) puuuuf die uçup gidiolar.takılma gerçekten gününün gelmesini bekle derim.inşallah sende sıraaaa
nassınız kızlaaaaaaaaaaaaaar
adet belirtinde yok ama kuşum belkide gelmez kırmızılarlmaz:
bilmiyorumki ne yapacam
kuşum senin kırmızılar niye gecikti daha öncede gecikirmiydi?
o hiiiiiiiiiiiiiiiç belli olmaz canımcım.belirtisi olanlar noluo (mesela ben :) puuuuf die uçup gidiolar.takılma gerçekten gününün gelmesini bekle derim.inşallah sende sıraaaa
o hiiiiiiiiiiiiiiiç belli olmaz canımcım.belirtisi olanlar noluo (mesela ben :) puuuuf die uçup gidiolar.takılma gerçekten gününün gelmesini bekle derim.inşallah sende sıraaaa
kızçem ummadık taş baş yarar sen biliiiiiiiiinmi bunu dur baekm daha umutsuzluk yok
strestir kuşum bu ay burdaki herkezin gecikti çok stres yapıyoruz aslında ama elimide değil yapmamakta -tatlicadiarzu-yooooooooo sezoş
bi tek geçen ay gecikti ama korunmayı bırakcas die bi heycan bi heycan.ondandı.
bide bu ay daha da ömrümde hiç gecikmedi.sezoş yawsss bana ne oluo ki.stres mi yoksam başka bişi miiiiiiiiiii klava:
bilmiyorum ki canım ama bu ayda olmassa doktora gitcem artık ay aklıma takmıyım diyorum ama olmuyo...
test negatifdi dimi benüm gibii canımaynen diğer bir örnekte ben...adetim gçti göğüslerim hassaslştı kasıklarımda kasılmalar mide bulantısı....