Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kız dur bu ne acele sekiz ayda ilk bi sene olmaması bile gayet normal diyo doktorlaryumurtlama günlerini güzel takip et gerisini mevlam bilir hayırlısıkaydirigubbakcemile5

ya canım aslında bi yandan biliyorum henüz erken olduğunu ama bi yanımda sürekli istiyoo napim:)yani aslında kendimi kimseyle kıyaslama huyum yoktur ama görümcemle eltim şuanda hamileler nebilim benim hala olamamış olmam ister istemez sıkıyo canımı ya napim canım

yok canım doktorum kadın bende sonunda kendime güzel bi doktor buldun-mda bu renkliyi özel perinatoloji uzmanı çekiyomuş hastaneye özel geliyo doçentmiş doktorum buna çektitirsen çok iyi olur dedi dalında uzmanmış onun için yani yoksa takip eden doktorum bayan bende bi kereden bişey olmaz dedim öyle yani anlıycan hayırlısı olsun canım bebek içinde:Saruboceq:
evet canmm baktır bencede heryerini incelerler bi güzel...ama utanma karnından bakıcak ki canmm.
valla bende gidemiyom uykumda geldi ama burasıda çok güzel ayy iyki buldum sizi hiç canım sıkılmıyo artık hemde bilgim arttı sizin gibide dostlarım oldu :enbuyukkk:

opuyorumnanaktan

bende çıkıyorum kızlar sabah erken kalkıyorum uykum geldi yarın görüşürüz iyigeceler öptümm

canım sendemi temmuzda evlendin bende temmuz 5 de evlendim aslen adanlaıyım ama suan mersine gelin geldim çünkü kociş burda görevli polissss antebide bilirim üniv.urfada okumustum antabe çok gelip gittikkk

canım bende temmuz 5 de evlendim bende aslen rizeliyim doğma büyme istanbul ama eşim antepte çalışıyor o yüzden burda yaşıyoruz antep güzel bi şehir canım yaa kolay alıştım sende de yokmu henüz bebiş

canım bende temmuz 5 de evlendim bende aslen rizeliyim doğma büyme istanbul ama eşim antepte çalışıyor o yüzden burda yaşıyoruz antep güzel bi şehir canım yaa kolay alıştım sende de yokmu henüz bebiş

yok canım eylülde bebişim 3 haftalıkken düşük ypatım ama kürtaj olmadım eylülden beri istiyoruz senin kociş ne iş yapıyokiiii kuzenimde nizipte ögretmennn

nasıl yapıyon canmm anlatsana...

ayyy azize abla cevap yazdım net gitti yaa..
hındı boynunu yıkadıktan sonra düdüklu tencereye aıyoruz içine kocaman dılımlerle patates koyuyoruz bır adet sarımsak...tuzunu eklıyoruz bır bardak da su ekledık mı kısık ateşte 45 dk falan pişiriyoruz bu kadar kemkl et seven ınan için çok güzel bnce gerçi kemıkden çok etı var ama...çok lezzetlı oluyo denemenı tvsıye ederım...

yok canım eylülde bebişim 3 haftalıkken düşük ypatım ama kürtaj olmadım eylülden beri istiyoruz senin kociş ne iş yapıyokiiii kuzenimde nizipte ögretmennn

geçmiş olsun canım yaa hayırlısı.eşim pvc sektöründe bölge satış sorumlusu canım antepli ailesi falanda burda nizipe gitmedim hiç ben karataşta oturuyorum bilirmisin burayı

hındı boynunu yıkadıktan sonra düdüklu tencereye aıyoruz içine kocaman dılımlerle patates koyuyoruz bır adet sarımsak...tuzunu eklıyoruz bır bardak da su ekledık mı kısık ateşte 45 dk falan pişiriyoruz bu kadar kemkl et seven ınan için çok güzel bnce gerçi kemıkden çok etı var ama...çok lezzetlı oluyo denemenı tvsıye ederım...

hımm annem yapıyo aynısından çok güzel gerçekten.

hindi boynunu annemde yapar kırmızı et gibi tadı güzel hatta ilk yaptığında biz hindi olduğuna inanmamıştık kırmızı et sanmıştık

evet aslen nizipliyiz ama herkez şehre yerleşmiş niziptede büyükler kalmış(hala babaanne gibi)

canım antepin merkezi çok gelişmiş yaa ben 8 aydır burda aşıyorm ama inanki istanbuldan gelen birisi olarak hiç zorlanmdım gayet büyük şehir ve gelişmiş modern benim hoşuma gidiyor yani antep

X