Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın görüşürüz kuşum iyigecelerr
sağol tatlım güzel fikir verdin bana yarın için opuyorumnanaktanyanınada pirinç pilavı süper gidiyo salatada yapabilirsiniz yaniiiiiiii içine warsa biarz tavugu haslayın suda sonra onun suyunu dökmeyin hem tavaya koyun hemde pilav yapın şimdiden afiyet olsunnnnnnnnn
dondurulmuş ev mantısı bu canmm adı yuvam...elde yapım.hımm bimdeki güzelmi oluyo markasını yazsana bende alıyım
degiştirdim adımı yeniden üye oldum yani sorma şimdi herkese kendimi yeniden tanıtıyorum sil baştan yani hamilelikde güzel gidiyo beş buçuk ay bitti tekme yiyoruz artık siteye fazla girmiyorum öyle işlerimi yoluna koyuyorum biraz cumarteside ayrıntılı ultrasona giricem onu bekliyorum bakalım ilk defa erkek doktora gitmek zorunda kaldım onun stresi var biraz sende ne var ne yok napıyosun başladınmı çalışmalaraaklinialirimsmil:jeyyar:
öyle kolay değil bilirim gitmek çok zor ama hadi byy kuşummsaol tatlım ay hala sizi bırakıpta gidemiyoyummmmmmm
2 tl mi ucuzmuştabım marketın buzlukta mantısı oluyo 2 tl kayserı mantısı dıye bende canım ısteyınce ondan yapıyoruum hakketen cok guzel oluyoo hanımlarrrr
saol tatlım ay hala sizi bırakıpta gidemiyoyummmmmmm
cnm daha yeni evlisin telaş yapma kocanda tahlil yaptırdımı?kızlar 8 aylık evliyim henüz bebiş yok ortada çok moralim bozuk yaa şu günlerde sizinle paylaşim dedim.bütün tahlillerim muayenelerim falan temiz çıktı yani ortada bi srun yok ama neden hamile kalamadığımı anlamıyorum en son artık şu bitki kürlerine falan merak saldım bakalım belki çare onlardadır..
sağol tatlım güzel fikir verdin bana yarın için opuyorumnanaktan
dondurulmuş ev mantısı bu canmm adı yuvam...elde yapım.
ohh maaşallah canmm ben beklemedeyim daha marttan sonra başlıcam çalışmalara kısmet olursa. ben dr.umdan çok memnunum kadın hemde çok tatlı güler yüzlü süper...keşkem ona gitseydin.
valla bende gidemiyom uykumda geldi ama burasıda çok güzel ayy iyki buldum sizi hiç canım sıkılmıyo artık hemde bilgim arttı sizin gibide dostlarım oldu :enbuyukkk:bende gidemiyom yaaaaa
hepiniz çooooooooooooooooookk tatlısınızz güzellerim benimm opuyorumnanaktan
kızlar 8 aylık evliyim henüz bebiş yok ortada çok moralim bozuk yaa şu günlerde sizinle paylaşim dedim.bütün tahlillerim muayenelerim falan temiz çıktı yani ortada bi srun yok ama neden hamile kalamadığımı anlamıyorum en son artık şu bitki kürlerine falan merak saldım bakalım belki çare onlardadır..
cnm daha yeni evlisin telaş yapma kocanda tahlil yaptırdımı?
sağol tatlım güzel fikir verdin bana yarın için opuyorumnanaktan
dondurulmuş ev mantısı bu canmm adı yuvam...elde yapım.
ohh maaşallah canmm ben beklemedeyim daha marttan sonra başlıcam çalışmalara kısmet olursa. ben dr.umdan çok memnunum kadın hemde çok tatlı güler yüzlü süper...keşkem ona gitseydin.
sen hangi doktora gidiyosun? cnmkız dur bu ne acele sekiz ayda ilk bi sene olmaması bile gayet normal diyo doktorlaryumurtlama günlerini güzel takip et gerisini mevlam bilir hayırlısıkaydirigubbakcemile5
valla bende gidemiyom uykumda geldi ama burasıda çok güzel ayy iyki buldum sizi hiç canım sıkılmıyo artık hemde bilgim arttı sizin gibide dostlarım oldu :enbuyukkk:
öyle kolay değil bilirim gitmek çok zor ama hadi byy kuşumm
kıssss sen daha burdamısınnönemli degil canım her zaman beklerim afiyet olsun aslında böle yardımlaşa bilirizzzz
uyu cnm kendine iyi bak öptüm byyyycanlar ben uyuyumm heycanlı bı gun gecırdııım ayaklarımı havayadıkeemde yataaam hadı optum hepınızııı
kızlar 8 aylık evliyim henüz bebiş yok ortada çok moralim bozuk yaa şu günlerde sizinle paylaşim dedim.bütün tahlillerim muayenelerim falan temiz çıktı yani ortada bi srun yok ama neden hamile kalamadığımı anlamıyorum en son artık şu bitki kürlerine falan merak saldım bakalım belki çare onlardadır..
kıssss sen daha burdamısınn