Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yani fırının en dibine yag dök biraz sonraaa şimdiiii patatesleri yuvarlak sekilde dograyıp yıkıyosun ve tavaya diziyosun sonra soganları ikiye bölüp onun üstün ekoyuyosun sonraa warsa yesil biberleride öle ikiye ayırıp içini ayıklayıp ayırıyosun onuda üstüne atıyosun sonra domatesleri yıkayıp onuda ikiye bölüp atıyosun sonra sarımsakda at üç diş lezzet verir sonra bi derin tabagın içine biber salçası al bi yemek kasıgı kadar azda gecebilir suyla ezzz ve üzerinde gezdir yani suyunuda biraz patatesin üstüne çıkıcak sonra baharat ve tuzunu koyy ve fırına sürrrr 1 saatte tam pişiyo cevir iki rede bide fırını önceden ısıtttt oke canımmmmmmm

buda süpermiş bayıldım kızzzzz :lepi: canım çekti ben yarın yapıyım şu patata tavayıı :smiley-cool:

yani fırının en dibine yag dök biraz sonraaa şimdiiii patatesleri yuvarlak sekilde dograyıp yıkıyosun ve tavaya diziyosun sonra soganları ikiye bölüp onun üstün ekoyuyosun sonraa warsa yesil biberleride öle ikiye ayırıp içini ayıklayıp ayırıyosun onuda üstüne atıyosun sonra domatesleri yıkayıp onuda ikiye bölüp atıyosun sonra sarımsakda at üç diş lezzet verir sonra bi derin tabagın içine biber salçası al bi yemek kasıgı kadar azda gecebilir suyla ezzz ve üzerinde gezdir yani suyunuda biraz patatesin üstüne çıkıcak sonra baharat ve tuzunu koyy ve fırına sürrrr 1 saatte tam pişiyo cevir iki rede bide fırını önceden ısıtttt oke canımmmmmmm
sağol cnm deniycemm

buda süpermiş bayıldım kızzzzz :lepi: canım çekti ben yarın yapıyım şu patata tavayıı :smiley-cool:

yanınada pirinç pilavı süper gidiyo salatada yapabilirsiniz yaniiiiiiii içine warsa biarz tavugu haslayın suda sonra onun suyunu dökmeyin hem tavaya koyun hemde pilav yapın şimdiden afiyet olsunnnnnnnnn

aaaaaaaaaaaa canımm ozmosa noldi ki?
eee anlat hamilelik nasıl gidiyo?bebişin nasıl?delikafadulden

degiştirdim adımı yeniden üye oldum yani sorma şimdi herkese kendimi yeniden tanıtıyorum sil baştan yani hamilelikde güzel gidiyo beş buçuk ay bitti tekme yiyoruz artık siteye fazla girmiyorum öyle işlerimi yoluna koyuyorum biraz cumarteside ayrıntılı ultrasona giricem onu bekliyorum bakalım ilk defa erkek doktora gitmek zorunda kaldım onun stresi var biraz sende ne var ne yok napıyosun başladınmı çalışmalaraaklinialirimsmil:jeyyar:

X