- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
hatlarda var bi bozukluk benimkide yavaş gidiyo kk bakıma girdi sapıttıkızlar ben bugün bıktım şu netten bigitti neçok sayfa geçmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatlarda var bi bozukluk benimkide yavaş gidiyo kk bakıma girdi sapıttıkızlar ben bugün bıktım şu netten bigitti neçok sayfa geçmiş
kızlar ben bugün bıktım şu netten bigitti neçok sayfa geçmiş
evet burda bulantılarımızı tiksintilerimizi aldığımız kiloları anlatırız yine ama en güzelide aynı anda hamiş kalmak süper vallainşallah sezencim inşallah hep beraber bu ay allahım yüzümüzü hayırlı bi bebiş vererek güldürür ayy ne güzel olurr walla ay midem bulanıyo ay canım sunu cektii ay söle ay böleee offfffffffff yaaa hayali bile bi başak wallaaaaa
nohutçumm sen yine neden kan vercenki?
hatlarda var bi bozukluk benimkide yavaş gidiyo kk bakıma girdi sapıttı
hoşgeldin cnmmkızlar herkese iyi akşamlar..güzel haberler vardır umarım..opuyorumnanaktan
kızlar yarın ne yemek yapıyım bana fikir verin sabah marketten malzeme alıyım siz ne pişirdiniz bugünn
kızlar yarın ne yemek yapıyım bana fikir verin sabah marketten malzeme alıyım siz ne pişirdiniz bugünn
ereni gönderdi cnm uyuttum 8 de gittiler kayınvalidem aynı binadasenin eren şu an uyuması gerek mezmi kızz...
sabahçı dimi gamyoncuiremsu ben 11de yatırıyom artık...öğlenci olduk,sabahçıyken 9da yatıyodu...:icecream:
dr istedi azize abla...
kan testı
hormon testı
idrar a. testı
şeker
bir tane daha vardı da unuttum onu yaa:uhm:
mantı var difrizimde cnm o aklıma gelmemişticnm benim dünden beri mantı canım çekiyodu bugün hazır mantı aldım yaptım sarımsaklı yoğurtlu..güzel oldu vallahihoyyyt
kızlar herkese iyi akşamlar..güzel haberler vardır umarım..opuyorumnanaktan
evet burda bulantılarımızı tiksintilerimizi aldığımız kiloları anlatırız yine ama en güzelide aynı anda hamiş kalmak süper valla
canım hazır hepimiz toplanmışken fikir alıyorum sizden sabah kimseyi bulamam bakarsınnkıjjj bu ne hamaratlıkk:1shok:
akşamdan düşünüyon ne yemek yapcanıcokacimcoook
mantı var difrizimde cnm o aklıma gelmemişti
o kesin kuşum ben 7/24 kusmayada razıyımmwallaaa napim hamiş olmak böle eziyetken bide alacagım kiloyu düşünememmmm benimki dünden razı alacagım kiloya bebişimiz olsunda hayırlısıylaaa saglıklı olsunda 100 kilo olmaya razıyımmmm