hb canım nasılsınnnnn sabah slm verdim ama kimse almayınca kendi kendime kabugumna çekildim kankamda yok ki sahip çıksınnn tubişşşşşşşimmmmm nerdesinnnnnnnn
huuuu kızancıklarım bugün kü menüleri alalımmm
bendaha karar vermedim.
nasıl yani çicekcim sendemi adanalısın neresinden ben yüregirrrr
afiyet olsun canmm menun çok güzel vallaha :lepi:ben kuru fasulye ısladım aksamdan yanına pirinc pilavı salataaaaa buyrun soframızaaaacokacimcoook
keşkem keşkem keşkem ne kaa güzel olar allhım kimsenin kucağını boş bırakma aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
azizeee abla evımde yemek yapmayı ve menuyu sizinle paylaşmayı bılem ösledım yawwww:ecrin_bebek:
azizeee abla evımde yemek yapmayı ve menuyu sizinle paylaşmayı bılem ösledım yawwww:ecrin_bebek:
BENİMDE ABLAM GELİN GİTTİ 4 AYDIR ADANADA MELİKEM HOŞGELDİN CANIM BU ARADAzemuszemus
kızzzzz sayfalarda görünmemiş olabilir tatlış...
bi bilsen ben neler kaçırıyom ne selamlar allahtan kimse kimseye darılmıyo burda...
sende hiiçç alınma canmm.ben bazen işim oluyo net açık geleni gideni hiç göremediğim oluyo...yerimseniben
bende evimi özledim tatlım ya valla ablam adanadan geldi bende eve yatmadan yatmaya gidebildim bu haftada kocam yok iş gezisinde bende boş durmadım abanta gidiyorum turla
bende evimi özledim tatlım ya valla ablam adanadan geldi bende eve yatmadan yatmaya gidebildim bu haftada kocam yok iş gezisinde bende boş durmadım abanta gidiyorum turla
sen demedin mi bende kızken iskenderunda oturuodum dieeee
aa ablan yenımı evlı ben öyle düşünmemiştimmmmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemus
ohhh iyi gezmeler tatlımm kaydirigubbakcemile2
geçen sene ocak ayında ordaydım cicim süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah yaaa:Saruboceq:sen bi düzelde oda olcak allahın izniyle canmm.
şu zor dönemi bi atlat hele çoook yaparsın yemecikler...yerimseniben
okudum bilemmmmmmmkaydirigubbakcemile2 bende annemden çig börek istedim şimdi yapıyo saolsun....bene mantıya kara verdim erende istemişti zati...
oğluşla yeriz baş başa....hamişler okumasın lütfen...
ohhhhhhhhhhhhh ne güzel vAllaaaaa kıskandımmm yaaa ben kapıya bilem çıkamıyommmmmşincikkk:umursamaz:bende evimi özledim tatlım ya valla ablam adanadan geldi bende eve yatmadan yatmaya gidebildim bu haftada kocam yok iş gezisinde bende boş durmadım abanta gidiyorum turla
yok canım esim yani kayınvalidemler iskenderun payastalar abimde iskenderun demir celikte koruma memuru be adanalıyımmm
inşallah yaaa:Saruboceq:
okudum bilemmmmmmmkaydirigubbakcemile2 bende annemden çig börek istedim şimdi yapıyo saolsun....
ohhhhhhhhhhhhh ne güzel vAllaaaaa kıskandımmm yaaa ben kapıya bilem çıkamıyommmmmşincikkk:umursamaz: