Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hb canım nasılsınnnnn sabah slm verdim ama kimse almayınca kendi kendime kabugumna çekildim kankamda yok ki sahip çıksınnn tubişşşşşşşimmmmm nerdesinnnnnnnn

kızzzzz sayfalarda görünmemiş olabilir tatlış...
bi bilsen ben neler kaçırıyom ne selamlar allahtan kimse kimseye darılmıyo burda...
sende hiiçç alınma canmm.ben bazen işim oluyo net açık geleni gideni hiç göremediğim oluyo...yerimseniben

bene mantıya kara verdim erende istemişti zati...
oğluşla yeriz baş başa....hamişler okumasın lütfen...

ama melüke açıklama yaptım sen alınmışsın.savaş veriom burda valla.sabahta kocaman bi yazı yazdım nohut için tam göndere tıkladım elk kesildi aşkolsun nie öle yapıosun.nie slm vermeyim

hem konuşmaya çok ihtiyacım vardı sende okuduysan negatifi gördüm bugünnn yapma böle

önemli degil azize ablacımmm dedim ya olabilirrr zaten sizi sevmesem yada sevildigimi bilmesem ne işim var burda ablacımm çok saolll

sen bi düzelde oda olcak allahın izniyle canmm.
şu zor dönemi bi atlat hele çoook yaparsın yemecikler...yerimseniben
inşallah yaaa:Saruboceq:
bene mantıya kara verdim erende istemişti zati...
oğluşla yeriz baş başa....hamişler okumasın lütfen...
okudum bilemmmmmmmkaydirigubbakcemile2 bende annemden çig börek istedim şimdi yapıyo saolsun....
bende evimi özledim tatlım ya valla ablam adanadan geldi bende eve yatmadan yatmaya gidebildim bu haftada kocam yok iş gezisinde bende boş durmadım abanta gidiyorum turla
ohhhhhhhhhhhhh ne güzel vAllaaaaa kıskandımmm yaaa ben kapıya bilem çıkamıyommmmmşincikkk:umursamaz:

KISKANMA TATLIM SEN İYİ OL BERABER GİDERİZŞeniz
VALLA BU ARA TÜM HAMİŞLER YERİNE BEN AŞERİYORUM GALİBA NE GÖRSEM KİM NE YAPSA NE KOKSA CANIM İSTİYO delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…