Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ahhh ahhh bu sabah benı aramış dün eşime söyledım aglayarak ailen iyi habere sevınıyo ama kötu gunumde bır kez bıle armadılar dıyee sabah aramış ama ben konuşmadım annem uyuyo dedı .....bugun istemeye geldıklerı görümcemı çarşıy açıkarıyolarmış da o da beraber gidecekmiş bu hafta bide söz var galıba ben gidemicem boyle devam eerse ohhhh gitmekde istemiyom zaten...

süpermışş yaaaa

amaaaaaaaaaaaan boşver valla.yattığın yerde keyif yap bide onları düşünme bebem.
uğurumuzu okşa sev gerisini buş ver hihooooy

kızlar benmde yavaşladıı iyice koparsa yanlış anlamayın

nohut ömrümü adamaya hazırım yeterki osssun kızzz :KK43::KK43::KK43:(

melikecim canım benim bi ara elk. kesildi o arada galiba aşkolsun canımcm

sizi takip edemiyom kesilip duruyo...

amanın bugünde iş güç yok rahattım bide bu net çıktı başıma akannehir

evet ya site ok yavaş bide saçma sapan şeer çıkıyo bazen benım ekrande delürdü herhallllllllkafamçokkarıştı

benim tam istediğim gibi bi hamişlik bi kız bi erkek onlarda çok uğraşmışar bebişi hep düşüyomuş ohhh valla allahım herkesin gönlüne göre versin yarabbim

allah kalbine göre versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek: :emir_bebek: bu bıcırıkar senin olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar benmde yavaşladıı iyice koparsa yanlış anlamayın

nohut ömrümü adamaya hazırım yeterki osssun kızzz :KK43::KK43::KK43:(

melikecim canım benim bi ara elk. kesildi o arada galiba aşkolsun canımcm

hımm bilmemmm bişi diyememmm canım herkes özgürrrrrrrkaydirigubbakcemile5

allah kalbine göre versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :ecrin_bebek: :emir_bebek: Bu bıcırıkar senin olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

keşkem keşkem keşkem ne kaa güzel olar allhım kimsenin kucağını boş bırakma aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

X