- 13 Eylül 2009
- 1.459
- 0
teşekkür ederim çiçek inşallah iyi haberleri yazacam zaten buraya
adetin ne zamn canımmm yaklaştımı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz canımmm ben bildiğin gibiyim her zamanki gibi sizinle beraber kahvaltımı yapıyorumm
iyiyim cnm 12 den dışarı çıkıcam akşama kadar yokum bende erkenden girdim bugünhoşbuldummm ablacımmm nasılsınnn? :sm_cool:
aferin bak sakın kafanı takıp yememzlik yapmaa klava:
sende yemek yemeyen çocuklar gibisin kuşum ya yazarken eminimki yemeyide unutuyosuniyiyiz canımmm ben bildiğin gibiyim her zamanki gibi sizinle beraber kahvaltımı yapıyorumm
mervam yapmıcan mı test canım cvp yazmadın kıs
cicekcigim gecmişi okudum tatlım test negatif cıkmış adet olmadıysan ümidini yitirme canım her şeyin hayırlısı olsun
ay o belirsizlik yokmu geçen ay bende 4 gün varken meraktan test yapmıştım beklemek yiyip bitiriyo valla tek çizgi çıkncada içimdeki sıkıntı gitti rahatladım ve adet olduğuma üzülmedim hazırlıklıydım çünküyok yok takmıorum belirsizlik çok kötü yaaa belli olunca rahatladım.
kuşum kocişle en son ne zaman beraber oldunuz?canım geç döllenme gibi bişi olur mu bilmiorum ama.çokta ümitlenmek istemiorum canım.şimdiye çıkardı.teşekkür ederim yinede opuyorumnanaktan
eczaneden sımdı geldım canımmm yapcaaam ama cok heycanlıyımmm
bu avatarında çok güzelmiş bebişleri koyup duruyon canımız çekiyo vallacicekcigim sen nasılsın canım
iyiyim cnm 12 den dışarı çıkıcam akşama kadar yokum bende erkenden girdim bugün
canım geç döllenme gibi bişi olur mu bilmiorum ama.çokta ümitlenmek istemiorum canım.şimdiye çıkardı.teşekkür ederim yinede opuyorumnanaktan
eczaneden sımdı geldım canımmm yapcaaam ama cok heycanlıyımmm
kuşum kocişle en son ne zaman beraber oldunuz?
hadi mervam bi sürpriz yappeczaneden sımdı geldım canımmm yapcaaam ama cok heycanlıyımmm
2 gün olmuş testte 7 gün öncesini gösterir yazıyoda belkim pazartesi filan olmuşsa diycem ama senide umutlandırmak istemem kuşum sonra kırmızı kartı görünce daha kötü oluyopazartesi canım
pazartesi canım