- 14 Ocak 2010
- 113
- 0
darısıda bize inşallah hayırlısıylaaaaaaaa bekle martttttt biz geliyoz yawyummmmmm
cnm mart listesine kalmasak hamiş listesine terfi etsek daha iyi olcak amaa...martında hatrı kalmasın demiiii:sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısıda bize inşallah hayırlısıylaaaaaaaa bekle martttttt biz geliyoz yawyummmmmm
inşallah mart kedileriiiiaklinialirimsmile
cnm mart listesine kalmasak hamiş listesine terfi etsek daha iyi olcak amaa...martında hatrı kalmasın demiiii:sm_cool:
walla kankaaaa hamiş olimde mart kedisi olmaya razıyımmmmmmmm hatta miyavlarımda miyavv miyavvv miyawwwwwwww:kedi:lülülülülülüalkisalkisalkis
bende tamamen katılıyorumm önce bi gıdaklıyalımm sonrada miyavlarız inşallah...kaydirigubbakcemile5
yani herşeyin hayırlısını istemek lazımm...daaa günü ve zamanı var demek kii...elbet gelir bebişler(gel bebiişim göbüşüme gel)
bende tamamen katılıyorumm önce bi gıdaklıyalımm sonrada miyavlarız inşallah...kaydirigubbakcemile5
haklısın cnm..sen evde test yaptınmııı:Saruboceq:
adete 5 gün kala yapmıştım tek çizgi çıktıı daha da yapmadım sen yaptn mı?yarın kan testi yaptrmk istiyorum amaaa biraz daha beklemm konusunda karar aldım
ya kızlar karnım öle bir şişki 5 aylık hamile kadına bak bana bakma yanii...okulda veliler bugün hamilemisin dediler yok dedim..düşünün okadar şiş napsamki yaaabenneyaptımki
ya kızlar karnım öle bir şişki 5 aylık hamile kadına bak bana bakma yanii...okulda veliler bugün hamilemisin dediler yok dedim..düşünün okadar şiş napsamki yaaabenneyaptımki
adete 5 gün kala yapmıştım tek çizgi çıktıı daha da yapmadım sen yaptn mı?yarın kan testi yaptrmk istiyorum amaaa biraz daha beklemm konusunda karar aldım
yani göbegin mi warr aman o hepimizde varrrrrrrr
benim normalde göbeğim yokta top gibi duruyo şimdi hemde rahatsız ediyoo tabii...
belki de hamilesindir
adet mi olucan yoksaa gaz sorununda olabilir sıcak su iç şimdi yatmadan
kızlar ben çıkıyorum ilerleyen saatlerde yine girerim...kibopuyorumnanaktan