Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

cnm mart listesine kalmasak hamiş listesine terfi etsek daha iyi olcak amaa...martında hatrı kalmasın demiiii:sm_cool:

ee yanüüüü biz böle olmasını istemedikki rabbim böle hayırlı gördü beklicez artıkkkk canım allahım saglık sıhhat versin baska ne diyimmmmsengözlerimebaksanab

yani herşeyin hayırlısını istemek lazımm...daaa günü ve zamanı var demek kii...elbet gelir bebişler(gel bebiişim göbüşüme gel)

ya kızlar karnım öle bir şişki 5 aylık hamile kadına bak bana bakma yanii...okulda veliler bugün hamilemisin dediler yok dedim..düşünün okadar şiş napsamki yaaabenneyaptımki

adete 5 gün kala yapmıştım tek çizgi çıktıı daha da yapmadım sen yaptn mı?yarın kan testi yaptrmk istiyorum amaaa biraz daha beklemm konusunda karar aldım

ben bekle derim kankaaaa delik desik oldum bende ilk hamilelikte 8 günde beeli oldu wallaaa kanda

adete 5 gün kala yapmıştım tek çizgi çıktıı daha da yapmadım sen yaptn mı?yarın kan testi yaptrmk istiyorum amaaa biraz daha beklemm konusunda karar aldım

bende yapmadım benim daha adetime bikaç gün var ama ben gününde idrar testi yaparım evde..önce evde bi test yapsana ona göre gidersin evde yaptığın negatif çıkarsada bikaç bekler kan testine gidersinzemuszemus

X