Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya arkadaşlar birşey sorucam çalışma taktiğiniz nasıl hep yumurtlama gününümü bekliyorsunuz yoksa adetten hemen sonra başlıyormusunuz çünkü biz ilk denediğimizde adetten hemen sonra başladık ve 2 günde bir çalıştık 19. güne kadar o ay hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu doktor ise bize 12-13-14-15. günler hergün çalışın dedi olmadı o yüzden sizin çalışma taktiklerinizi merak ettim

canım mıllet yenı evlenıyo beee sen erken anne oldugun ıcın oglusun boyuncaaa
doğru canmm iyikide erken olmuş herşey kaydirigubbakcemile5
bayılıyorum genç annelere yaaa...inş bnde olurum:Saruboceq:

inşallah sende olursun kuzucum :Saruboceq: gerçekten harika oğlumla arkadaşgibiyiz beraber büyüdük valla kaydirigubbakcemile3

inşallah sende olursun kuzucum :saruboceq: Gerçekten harika oğlumla arkadaşgibiyiz beraber büyüdük valla kaydirigubbakcemile3

ben 21 yasında anne olduum benım annem 17 yasında anne olmuss 17 cok erekn ama ya demi taam guzel yanları var erken anne olmanında 17 sınde bı cocuk daha 21 yasındayken 3 cocugu varmıs annemın

kızlar bende yeni katıldım aranıza yazdıklarınızı okudum çok samimi geldi sohbetleriniz.Bende ekimin sonunda 12 haftalık hamileyken kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuş ilk bebeğimdi çok üzüldüm.Şimdide 3 ay bitti ama çok kararsızım deneme konusunda öğretmenim çalıştığım için yaza yakın olsun istiyorum...

çok geçmiş olsun canmm...bende 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu...
aralık 25 de kürtaj oldum.

ole olunca herseyı paylasabılıosun annennle annem hep der anne en ıyı arkadastırr..kavga bıle etsen onunla sırrını kımseye solemeszzz:):)

kızlarr ben cıkıorummuykum geldıı cok uykum gelıo yaa:) hadıı optum hepınızı byyybyy

inşallah sende olursun kuzucum :Saruboceq: gerçekten harika oğlumla arkadaşgibiyiz beraber büyüdük valla kaydirigubbakcemile3

BU GECEYIDE ATLATSAM INSALLAH KISLAR BUGUN ADET GUNUMDU OLMAIIM BI HEYCAN BASTI BENI HAYIRLISI OLSUN TABIKIII:eek:

ben 21 yasında anne olduum benım annem 17 yasında anne olmuss 17 cok erekn ama ya demi taam guzel yanları var erken anne olmanında 17 sınde bı cocuk daha 21 yasındayken 3 cocugu varmıs annemın

benim annemde 20 yaşında beni doğurmuş ortancıyı 23 te sonuncuyuda 34 te doğurdu kaydirigubbakcemile3 3 kız kardeşiz :Saruboceq:

ohhh maşallah..bence vakti geçmeden yapmak lazımm...eee öbür 15 şubatlrdan haber yok mu?

slm cnm..adetin geçmiş galiba demi cnm okudumdaa umarım slcn ve senden ve benden ve diğre tüm isteyenlerden(ne güzel oldu ama ) müjdeli haberi alırız...opuyorumnanaktan

2 gündür beklyom gelmio bundan sonra gelsede ben almicam...sennde mi günün gçti yoksaaa...inş güzel hberler alırız

X