selam azizecim nasılsın canım?bende seni topicinde ziyaret edeyim dedim.
burdaki bütün arkadaşların ve senin rabbim gönlüne göre versin.umarım tez zamanda minişlerinize kavuşursunuz..
slm canmm hoşgeldin opuyorumnanaktan
aminnnnnnnnn :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam azizecim nasılsın canım?bende seni topicinde ziyaret edeyim dedim.
burdaki bütün arkadaşların ve senin rabbim gönlüne göre versin.umarım tez zamanda minişlerinize kavuşursunuz..
burdayım azıze abla canım çok sıkkın sakın yanlış anlamayın inanın cevap yazmaya halım yok lütfen yanlış anamayın benı:çok üzgünüm:
olurmu hiç tatlım sen bizi düşünme şimdi...ben inan seni çok merak ediyom yaa uykum kaçtı aklım hep sende canmm bilmiyorumkismile ama yarın dr.git lütfen bi baksın
canım yaa allah yardımcın olsun çok zor belirsizlik bende yaşadım iyi bilirim ama inşallah bugünler geçicek sen hayırlısıyla kavuşucaksın minişine .kusura bakma durum hakkında bilgim yok ama galiba düşük riskin var inşallah enkısa zamanda atlatırsın bu sorunu..
evet canım düşük tehlıkem var ve kahverengı lekelenmelerım oluyo ara ara....belırsızlıgın dıbıne vurdum yanı canım...
azıze abla kusura bakma amacım sızı üzmek degıl dı ama o kadar bunaldım kı kaç gündür resmen polyana oynuyorum olcak olcak dıye ama yoruldummmsenağlama
içime atmak istiyorum ama yer kalmadı içimde...ne sevınebılıyorum ne üzülmem için sebeb var diyebiliyorum..artık hyırlısını itiyorum düşük olacaksada olsun atık diyorum bütün düzenim bozuldu allak bullak oldum evımı bıraktım geldım anneme ne bilim yaa ....
azizecim sen nasılsın buarada ?herşey yolundadır inşallah..