Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

burdayım azıze abla canım çok sıkkın sakın yanlış anlamayın inanın cevap yazmaya halım yok lütfen yanlış anamayın benı:çok üzgünüm:

yakamoz cnm inan şuan üşük olmuş olmamış hiç birşey üşünemıyorum çok kötü boşukda hissediyorum sadece....lütfen dualarınızı esırgemeyın...

burdayım azıze abla canım çok sıkkın sakın yanlış anlamayın inanın cevap yazmaya halım yok lütfen yanlış anamayın benı:çok üzgünüm:

olurmu hiç tatlım sen bizi düşünme şimdi...ben inan seni çok merak ediyom yaa uykum kaçtı aklım hep sende canmm bilmiyorumkismile ama yarın dr.git lütfen bi baksın

hoşbulduk azizecim.çok saol canım..
nohutlupilav geçmiş olsun canım .lütfen üzülme bebişin için iyi değil stres.

olurmu hiç tatlım sen bizi düşünme şimdi...ben inan seni çok merak ediyom yaa uykum kaçtı aklım hep sende canmm bilmiyorumkismile ama yarın dr.git lütfen bi baksın

azıze abla kusura bakma amacım sızı üzmek degıl dı ama o kadar bunaldım kı kaç gündür resmen polyana oynuyorum olcak olcak dıye ama yoruldummmsenağlama
içime atmak istiyorum ama yer kalmadı içimde...ne sevınebılıyorum ne üzülmem için sebeb var diyebiliyorum..artık hyırlısını itiyorum düşük olacaksada olsun atık diyorum bütün düzenim bozuldu allak bullak oldum evımı bıraktım geldım anneme ne bilim yaa ....

canım yaa allah yardımcın olsun çok zor belirsizlik bende yaşadım iyi bilirim ama inşallah bugünler geçicek sen hayırlısıyla kavuşucaksın minişine .kusura bakma durum hakkında bilgim yok ama galiba düşük riskin var inşallah enkısa zamanda atlatırsın bu sorunu..

canım nedemek yaa .birbirimizi tanımasakda burda destek olmak için varız.sonuçta hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.umarım herşey yoluna girer..

canım yaa allah yardımcın olsun çok zor belirsizlik bende yaşadım iyi bilirim ama inşallah bugünler geçicek sen hayırlısıyla kavuşucaksın minişine .kusura bakma durum hakkında bilgim yok ama galiba düşük riskin var inşallah enkısa zamanda atlatırsın bu sorunu..

evet canım düşük tehlıkem var ve kahverengı lekelenmelerım oluyo ara ara....belırsızlıgın dıbıne vurdum yanı canım...

evet canım düşük tehlıkem var ve kahverengı lekelenmelerım oluyo ara ara....belırsızlıgın dıbıne vurdum yanı canım...

canım yaa kıyamam.ama lütfen üzülme kahve lekelenmeler olabiliyo .şiddetli kanamaya dönüşmediği sürece endişe etme .minişinin bu dünyada rızkı varsa hiçbirşey olmaz inşallah.bende tam 3 kere yaşadım ama benim pıhtılaşma sorunum varmış yeni öğrendim .bende senin yaşadığın belirsizlikleri yaşadım .ailemden başkasıda destek olmadı .yani insanlar seni anlamazlar tatlım.sana tavsiyem kimseyi takma şuanda sadece minişini düşün .bol su iç ve dinlen .inşallah geçer lekelenmelerin.buarada progestan kullanıyomusun tatlım?

azıze abla kusura bakma amacım sızı üzmek degıl dı ama o kadar bunaldım kı kaç gündür resmen polyana oynuyorum olcak olcak dıye ama yoruldummmsenağlama
içime atmak istiyorum ama yer kalmadı içimde...ne sevınebılıyorum ne üzülmem için sebeb var diyebiliyorum..artık hyırlısını itiyorum düşük olacaksada olsun atık diyorum bütün düzenim bozuldu allak bullak oldum evımı bıraktım geldım anneme ne bilim yaa ....

canım neden kusurabakba diyon ben senin için burdayım seni dinlemek için neden senin kusuruna bakayım...bende aynı senin gibiydim canmm ilk akıntım gelince hiçbişey eskisi gibi olamadı her dr.gittiğimde bebekle ilgili bi sorun vardı bıkmıştım artık allahım olcaksa olsun olmıcaksa olmasın fazla ilerlemeden diyodum hep...inan lekelenmediğim anım yoktu senin içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah :Saruboceq:

ya benim son düşüğümde kahve olmadı direk kanamam oldu .ve 1 hafta sonrada düştü miniğim.rabbim kimseye yaşatmasın.

inşallah azizecim .korkma insan neyden korkarsa korktuğuna uğruyo .gerçi kolay değil korkmamakda .biraz rahat olmak lazım ama bizdede o yok.hele ben herşeyin enkötüsünü düşünürüm..

kızlar ben çıkıyom iyi geceler ebrar cım görüşürüz herzaman gel tatlım beklerim.

ceylan cım canım iyi geceler tatlım rabbim sana hayırlı olanı varsin inşallah.

X