20 yaşındayımohaoldumsmile
anacım bebekim benim opuyorumnanaktan kızzzz sen bide bebek mi istiyon kendin bebeksin daha kuzucuğum zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 yaşındayımohaoldumsmile
hay masalahhhh harbi yogunmusuzzz tamam bebişkomm haftaya çıkarız benim için daha iyi olur farketmez evet esimin polis arkadası hani bahsetmiştim ya emel arıyo ne zamandır gelin diye bende tamam dedim walla napim cumartesi onlardayız inşallahh sen napıyosun nasılsın bende bugün bakar gib oldum ders ders nereye kadar uff bıktım yawww
anacım bebekim benim opuyorumnanaktan kızzzz sen bide bebek mi istiyon kendin bebeksin daha kuzucuğum zemuszemus
napalım benimki iki bebeği bi arada büyütür çıkarte artıkın...
tobe senle ben burda en kucuguz fgalıbaa bende 88 dogumluytumm sende 90 dın dımı
tobe senle ben burda en kucuguz fgalıbaa bende 88 dogumluytumm sende 90 dın dımı
sanırımsırnaşık şeyazize abla sen şimdi kaç yaşndasın?
30 yaşındayım tatlım bayanssulusmile
aman sende gençmişsin azize ablaaaalkisalkisalkis
Ayy dün biraz baktım test çözdüm bugün hiç hevesim yok niyeyse ya, yarın sabah erken kalkıp çalışırım olmazsa bugün pek çalışamadım amannn dediğin gibi ders ders nereye kadar sıkılıyo insan ... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bayanssulusmile teşkkr tatlım opuyorumnanaktan
boyumca oğlum var yaşlandım artık kızzz
bayanssulusmile teşkkr tatlım opuyorumnanaktan
boyumca oğlum var yaşlandım artık kızzz