Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hay masalahhhh harbi yogunmusuzzz tamam bebişkomm haftaya çıkarız benim için daha iyi olur farketmez evet esimin polis arkadası hani bahsetmiştim ya emel arıyo ne zamandır gelin diye bende tamam dedim walla napim cumartesi onlardayız inşallahh sen napıyosun nasılsın bende bugün bakar gib oldum ders ders nereye kadar uff bıktım yawww

Ayy dün biraz baktım test çözdüm bugün hiç hevesim yok niyeyse ya, yarın sabah erken kalkıp çalışırım olmazsa bugün pek çalışamadım amannn dediğin gibi ders ders nereye kadar sıkılıyo insan ... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ıyi akşamlar kızlar, bende yeni katıldım buralara gerçi oğluma hamileyken çok gelirdim de sonra çocuk olunca koptum. Oğlum bir buçuk yaşında onu ağustosta doğurdum yazın zor oluyor birde kış bebeği yapmaya niyetlendik şimdi kısmetse tabii. Bu ay ilk denedik daha 8 gün var adet tarihime ama deli gibi merak sardı içimi bir an önce test yapasım var . daha önceki hamileliğimde 5 gün önce test yapmıştm çıkmıştı :)

hosgeldın harzemsahh..ınsallah hamıssındır sende..8 gun kala cıkarmıkı:?:? ben anlamam pekk azızecım bılkır

Ayy dün biraz baktım test çözdüm bugün hiç hevesim yok niyeyse ya, yarın sabah erken kalkıp çalışırım olmazsa bugün pek çalışamadım amannn dediğin gibi ders ders nereye kadar sıkılıyo insan ... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

aynen öle walllaaa kociş görevdemiiii bizimki geniş aileyi izliyodu uyuya kalmıslarrrrr

kızlar bende yeni katıldım aranıza yazdıklarınızı okudum çok samimi geldi sohbetleriniz.Bende ekimin sonunda 12 haftalık hamileyken kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuş ilk bebeğimdi çok üzüldüm.Şimdide 3 ay bitti ama çok kararsızım deneme konusunda öğretmenim çalıştığım için yaza yakın olsun istiyorum...

yok zannetmiyorum heralde pazara kadar beklerim dha fazla bekleyibileceğimi sanmıyorum ama hayırlısı diyelim bu arada sana cevap yazmıştım başka bi yerde bence rahat bi 3 hafta bekleyip git alttan muayene olmak istemiyorsan birde folik asit iç demiştim..

X