Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

o kabızlıta fena yaa uzun süyo geçmez kolay kolay...
bol bol kuru kayısı ye canmm çok iyi geliyo bol su iç sakın bitki çayı içme hamilelikte yasak canmm.

azıze ya bana bı fıkır wer cok arada kaldımm yarın doktoramıgıdeyımm yokssa ozelde kan
tahlılımı yaptırayımm hee??*

daha çok erken dr.için ben sana demiştim ya adetin 10 gün bi geçsin öyle git dr.
boşunada kan testi yaptırma canm yaa...sabret senin test resimlerini gördüm aynı benimkide öyleydi ben da 10 gün bekledim öyle gittim dr.
gittiğimdede keseyi gördük hemde karından baktı.

yok tobe yaptırmadımm test bende onu soruodum azızeyee...

yanı daha gıtmıyımmı kan tahlılı yaptırmaya...

tobee kızz nasıl beklıosunn ewde warsa hemenn yap kızzzz:):):) ben dayanamayıp 4 gun oncesınde yapmıstımm azıze abla cıcek ve nohutlunun gazına gelmıstım:):)

tobee kızz nasıl beklıosunn ewde warsa hemenn yap kızzzz:):):) ben dayanamayıp 4 gun oncesınde yapmıstımm azıze abla cıcek ve nohutlunun gazına gelmıstım:):)

ewde yok yaa tek çizgi çıkar die korkuom mlletin adetten önce blli oluomuş bn 5 gün kala tek çizigiyi yedim adet tarhmden önce çk streslydm ama şimdi çok rhtm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…