Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Melike stres yapacak ne var kız daha düşükten sonra kaç ay geçti sanki az sabret opuyorumnanaktan gelecek yakında bebişler inş. otur ders çalış azcık banada gaz vermiş olursun belkim kimse çalşmıyo benimde çalışasım gelmiyo kaydirigubbakcemile3 Yarında ablam gelicek Melike cuma günüde benimkinin doğumgünü hazırlık yapcam bi yere çıkamam cumartesi de sen yemeğe davetliymişsin arkadaşına, pazar günüde heryer kapalı haftaya çıkarız beraber olmazsa dışarıya kaydirigubbakcemile2 bi denk gelemedik vallahi ...

kızlar ben giderken herkes burdaydı birden çıktım buarada kusura bakmayın.bi fön çektirdim.yemeğe gittik.biyerde kahve içtik film aldık geldik okadar eğlenmeye filan gitmedik çiçeklerim.az önce geldim hemen açtım ösledim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

slm kızlarrr....ben geldımm..mısafırlerım wardıı anca gıttılerrr hemen bende buraya geldımm

yakamoz nüe cvp yasmıon kuzuuu.melikeylen görüşüonuz mu.ben daha yeni tanıştım melikeyle

Görüşüyoruz canım telde görüşüyoruz şimdilik aramız 5 dk. o uzman ata nın orda oturuyomuş bende mezitlideym çok yakınız beraber çıkacaz ama denk gelemedik bi türlü bişy çıkıyo hep sempatiksalakcinni ekledim canım bu arada seni mesajı yazıp çıkmıştım hemen o yüzden görmedm yazdıgını laelaelaelaelae

Ders çalışıyorum kızlar çok kalamıyorum sitede çıkıyorum ben yine gelirim çok boşladım vallahi dersleri kızın bana ders çalişim biras yoksa kazanamıycam şu sınavı bilmiyorumkismile

ayy canımm benımm yaaa..dusunme bebekımm hersyın hayırlısı olsunn dusunsende dusunmesende sonuıc aynı olcakk..ama sımdık sana ne desek bosss sadece dualarımız senınleee inşallah hersey yolunda gıderr

ayy canımm benımm yaaa..dusunme bebekımm hersyın hayırlısı olsunn dusunsende dusunmesende sonuıc aynı olcakk..ama sımdık sana ne desek bosss sadece dualarımız senınleee inşallah hersey yolunda gıderr

inşallah slcanımm :Saruboceq: asıl test sonucu 1ay sonra canmm...
yarınkiler başka testlerin sonucu...çok seviniyodum martta çalışmalara başlıcam için kısmet bakalım nolcak hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:
sende farklılıklar oluyomu canmm hamilelikle ilgili,mesela gaz çok oluyo şişkinlik karnın kocaman oluyo sanki 4aylık gibi bende öyle olmuştu kafamçokkarıştı

ayy ewet azızee acayıp gaz warr karnımm da cok sıs ayrıca kabız oldumm
bıde dedıgım gıbı oksurunce hapsurunca karnımın alt kısmı gecıcı agrı oluo normal dednız sız ama normaldır herkeste olduguna gore:)

hay masalahhhh harbi yogunmusuzzz tamam bebişkomm haftaya çıkarız benim için daha iyi olur farketmez evet esimin polis arkadası hani bahsetmiştim ya emel arıyo ne zamandır gelin diye bende tamam dedim walla napim cumartesi onlardayız inşallahh sen napıyosun nasılsın bende bugün bakar gib oldum ders ders nereye kadar uff bıktım yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…