doğru canmm iyikide erken olmuş herşey kaydirigubbakcemile5canım mıllet yenı evlenıyo beee sen erken anne oldugun ıcın oglusun boyuncaaa
bayılıyorum genç annelere yaaa...inş bnde olurum:Saruboceq:
doğru canmm iyikide erken olmuş herşey kaydirigubbakcemile5
inşallah sende olursun kuzucum :saruboceq: Gerçekten harika oğlumla arkadaşgibiyiz beraber büyüdük valla kaydirigubbakcemile3
kızlar bende yeni katıldım aranıza yazdıklarınızı okudum çok samimi geldi sohbetleriniz.Bende ekimin sonunda 12 haftalık hamileyken kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuş ilk bebeğimdi çok üzüldüm.Şimdide 3 ay bitti ama çok kararsızım deneme konusunda öğretmenim çalıştığım için yaza yakın olsun istiyorum...
doğru canmm iyikide erken olmuş herşey kaydirigubbakcemile5
inşallah sende olursun kuzucum :Saruboceq: gerçekten harika oğlumla arkadaşgibiyiz beraber büyüdük valla kaydirigubbakcemile3
ben 21 yasında anne olduum benım annem 17 yasında anne olmuss 17 cok erekn ama ya demi taam guzel yanları var erken anne olmanında 17 sınde bı cocuk daha 21 yasındayken 3 cocugu varmıs annemın
ben 21 yasında anne olduum benım annem 17 yasında anne olmuss 17 cok erekn ama ya demi taam guzel yanları var erken anne olmanında 17 sınde bı cocuk daha 21 yasındayken 3 cocugu varmıs annemın
sutbeyazzz huu nerlerdeısnn kuzuu yukarı gell
sağol cnm burdayım...birkaçkere slm verdim geçen günlerde kimse cvp vermeyince bende yazılanları okuyorum..yinede burdan kopmamıyom amaa...umarım herkes iyidirhihoyyyt
sağol cnm burdayım...birkaçkere slm verdim geçen günlerde kimse cvp vermeyince bende yazılanları okuyorum..yinede burdan kopmamıyom amaa...umarım herkes iyidirhihoyyyt
bende bilirim o duyguyusositosositoslm sutbeyaz
ıyıyız canım hosgeldın sefa geldııın takıl bızee
slm cnm..adetin geçmiş galiba demi cnm okudumdaa umarım slcn ve senden ve benden ve diğre tüm isteyenlerden(ne güzel oldu ama ) müjdeli haberi alırız...opuyorumnanaktan
slm cnm..adetin geçmiş galiba demi cnm okudumdaa umarım slcn ve senden ve benden ve diğre tüm isteyenlerden(ne güzel oldu ama ) müjdeli haberi alırız...opuyorumnanaktan
darısıda bize inşallah hayırlısıylaaaaaaaa bekle martttttt biz geliyoz yawyummmmmm