- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
benim kendi evim kayınpeder sağolsun kira derdim yok çok şükür:Saruboceq:ama ikincide olsa yok demem yani:lepi:ALLAH SÖYLETMİŞTİR BELKİM TATLIM SENDE ALIRSIN İNŞ.:lepi:
benim kendi evim kayınpeder sağolsun kira derdim yok çok şükür:Saruboceq:ama ikincide olsa yok demem yani:lepi:
yakın yakın tatlım özelden neresi yazarım sana
ödenir tatlım biraz sıkıntı çekersiniz ama ilerisi için iyi olur birinde otur diğerinide kiraya ver süperBENİMDE İKİNCİ EVİM CANIM :lepi: ALLAHIM UTANDIRMASIN İNŞ.BORÇLARIDA ÖDERİZ
iyilik senden nbrrrzemuszemus
BENİMDE İKİNCİ EVİM CANIM :lepi: ALLAHIM UTANDIRMASIN İNŞ.BORÇLARIDA ÖDERİZ
iş yaparken acele ettiysen ondandır tatlımbenim kafam döndü kızlar bugün -tatlicadiarzu-
vardır bi sebebi şakkıdı
benim kafam döndü kızlar bugün -tatlicadiarzu-
vardır bi sebebi şakkıdı
antalyadan olursa yazın gidersin kızz ne güzelallah nasip ederse bize 2.evi çok istiyoz antalyadan hihoyyyt
nerdesin bee kankaaaaaaa
allah nasip ederse bize 2.evi çok istiyoz antalyadan hihoyyyt
burdayıımmmm....bugün pek giremedim yaaa....sen naptın?
byyy erkekini öp yerimeben çıktım güzellerimm görüşürüz....erkekimi almaya gidiyom bayyyyyyy
napim iş güç oturuyom kayınvalide kayınbabayla yalcın abiyi izliyolar bende buraya takıldım ders calışmak istedim ondada esimin polis arkadasının esi aradı 1 saat onla konustuk cumartesi yemege davet etti oraya gidicez zaten bunlarda persembe gidicekler yaaa dün hiç uyumadım zaten kankaa yaaaa moralim bugünlerde sıfırın altında idare et beni sen ne yaptın hasta oldunmuuu?
sende bodrumdan al kuşum yazın bi ay azizeye bi ay sana ohh tatilim hazır şimdiden bavulumu hazırlıyommkaydirigubbakcemile5ben bodrum istiyorum canım inş.olur
yok yaa daha hasta olmadım....moralin niyee bozuk...ya sıkma canınııı hiç bişi için boşwerrr
sende bodrumdan al kuşum yazın bi ay azizeye bi ay sana ohh tatilim hazır şimdiden bavulumu hazırlıyommkaydirigubbakcemile5