Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutlu pilav tatlim dusuk tehlikenmi var cnm,,,gecmisi okuyamadim ama oyle bi ileti gecti sanki arada,,,eger oyleyse cok dikkat et kendine tatlim,,,aman bolbol dinlen stres yapma iyi dusun surekli dua et bizlerde duaciniz tatlim,,,fazla kasma kendini surekli duscekmi acaba iyimi diye dusunme rabbim sana emanet ediyorum sen onu koru de,,,,ins ins ins hayirlisiyla 9 ay 10 gun sonra sagsalim hayirli huzurlu saglikli evlat(lar) kucagina almanida duyucaz ins ins ins,,,

adet oldum y abu ay okadar belirti yasarken moralim sıfırın altında tam tersi ben herekes moral veriyodum şimdi düştügüm hale inanamıyorummm sanırım yoruldummm

bak cnm bisey dicem ama kizma uzulme,,,eger adet olduysan haala niye olmadi niye adet oldum diye stres yapma cunku degisen bisey olmucak eger haala stres yapmaya devam edersen mart ayina olusucak yumoslarida etkileyeblirsin cnm unutma simdi kafani rahatlatmaya bakki yumoslarda rahat rahat buyusun catlasin ,,,,bide bu ay accik daha gayret :1hug:

canım ben meral aban a gidiodum.artık mersindekibütün doktorları bıraktım.adaanada gidiorum.

ilaç yazdırmam gerekirse duyguya gidiorum ama.
senin adetlerin mi düzensiz canım

hımmm ben süt kurutmak için bi ilaç aldım onu bıraktım çünkü kurudu bide folik asit alıyom bide adtelerim düşükten sonra acayip düzensizlesti şimdi 10 aralıktı 12 ocak oldu şimdide 12 subat yani düzene girmeye basladımmm allahıma sükürler olsun dr dediki dün melike senein yumurtlama günlerin 14 15 16 günler o halde dedii canım çok sevindim walla bu kutu ikinci adet düzenleyici işte 3 ay kullnılıyo ben ikinci aydayım

nohutlu pilav tatlim dusuk tehlikenmi var cnm,,,gecmisi okuyamadim ama oyle bi ileti gecti sanki arada,,,eger oyleyse cok dikkat et kendine tatlim,,,aman bolbol dinlen stres yapma iyi dusun surekli dua et bizlerde duaciniz tatlim,,,fazla kasma kendini surekli duscekmi acaba iyimi diye dusunme rabbim sana emanet ediyorum sen onu koru de,,,,ins ins ins hayirlisiyla 9 ay 10 gun sonra sagsalim hayirli huzurlu saglikli evlat(lar) kucagina almanida duyucaz ins ins ins,,,

çok sagol canımmm evet düşük tehlıke var..evet canım birbirimize karşılıklı dua edelım şuan en çok ihtiyacımız olan şey:Saruboceq:

bak cnm bisey dicem ama kizma uzulme,,,eger adet olduysan haala niye olmadi niye adet oldum diye stres yapma cunku degisen bisey olmucak eger haala stres yapmaya devam edersen mart ayina olusucak yumoslarida etkileyeblirsin cnm unutma simdi kafani rahatlatmaya bakki yumoslarda rahat rahat buyusun catlasin ,,,,bide bu ay accik daha gayret :1hug:

işe yararmı diyosunnn

nohudum progestanla arana nasıl bebem.kaç tane iç dedi.çok güsel uyutuooo kuzum.

ayyy hiç ihmel etmıyom canm gözümün önüne koydum valla günde iki tae alıyorum evet biras halsızlık yapıyo bide benım baş dönmem çok arttı çiçegem yaa gözüm falan kararıyo ara araakannehir

çok sagol canımmm evet düşük tehlıke var..evet canım birbirimize karşılıklı dua edelım şuan en çok ihtiyacımız olan şey:Saruboceq:

hmm anladim tatlim cok dikkat et ozaman kendine,,,ins ins ins rabbimin izniyle hic bisey olmaz korkma,,,en onemlisi stres yapma kotu seyler dusunerek,,,tamammmi tatlim,,,

hmm anladim tatlim cok dikkat et ozaman kendine,,,ins ins ins rabbimin izniyle hic bisey olmaz korkma,,,en onemlisi stres yapma kotu seyler dusunerek,,,tamammmi tatlim,,,

tamam tatlımm sizen böyle destek görünce inan hiç kafama takmıyorum bile bütün stresimi burda atıyorum zaten....zemuszemus

hımmm ben süt kurutmak için bi ilaç aldım onu bıraktım çünkü kurudu bide folik asit alıyom bide adtelerim düşükten sonra acayip düzensizlesti şimdi 10 aralıktı 12 ocak oldu şimdide 12 subat yani düzene girmeye basladımmm allahıma sükürler olsun dr dediki dün melike senein yumurtlama günlerin 14 15 16 günler o halde dedii canım çok sevindim walla bu kutu ikinci adet düzenleyici işte 3 ay kullnılıyo ben ikinci aydayım

çok iyi canım.benim ilk defa geçen ay gecikti adetm.ama korunmayı bırakcaz die heycan yaptım bi an önce gelsin die bekledim falan kafayı takıncada gelmedi işte.korunduğumuz halde koşa koşa gittim doktora hamileyim die korktum çünkü antibiyotikde kullanmıştım.
ama bu ayda hamileyim ,değilim die yedim kendimi.değilsemdde bari adet olsam kendimi düzensizleştirdim canım ya.
senin adetin düzensizkende yumurtlaman 14. günmüş o zman düzenli sayılır.canım.sana verdiği ilacın adı ne ki.

kizlar bende kacim yavas yavas kendinize cok iyi bakin,,,,cikim hazirlanim gec kalmayim bu hollandalilar hic sevmezler randevuya gec kalinmasini sonra yardim edecegi varsada etmez hahaah,,,,,hadi optum hepinizi kocaamaaaannn,,,kislaaaar baaaayyy

X