- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
güle güle cnmkizlar bende kacim yavas yavas kendinize cok iyi bakin,,,,cikim hazirlanim gec kalmayim bu hollandalilar hic sevmezler randevuya gec kalinmasini sonra yardim edecegi varsada etmez hahaah,,,,,hadi optum hepinizi kocaamaaaannn,,,kislaaaar baaaayyy
ayyy hiç ihmel etmıyom canm gözümün önüne koydum valla günde iki tae alıyorum evet biras halsızlık yapıyo bide benım baş dönmem çok arttı çiçegem yaa gözüm falan kararıyo ara araakannehir
bi yatıyrum bi oturuyorum tatlım yaa sıkılıyom çok uzun süre uzanıca hasta gibi hissediyorum...ama dikkati elden bırakmamaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5napıyosun yatıyosun dimi cnm
cok sevindim moral olabildigimiz icin,,,opuyorum tatlim seni ve mercimegini kendine ve minigimize dikkat et....
canm onları progestan yapıo işte.çok iyi biliorum o ilacın etkisini.başka bişi sanma sakın.
sen ilk gebelıgındemı kullanıyodun bunu canım....
yok canım 2.de kullandım.önce 2 vermişti.sonra 3 e çıkardı.
sen ilk gebelıgındemı kullanıyodun bunu canım....
canım progestaan ne zmandan berııı kullanıyosun gunde kactane
inşallah bizimde olur nohutcum
nohutlum ne sonucu kızz:) pozotoff cıkmıstı testte iştee kan tahlılı yaptırcam bugunn kocıss uyuyo daha kalkınca gıtcez hastahaneye:)
bu aradaa duacınımm bebekımmsende bana dua ett..
ya ben oksururken hapsusrurkenn karnımın alt tarafları agrıooacaba benımdemı dusuk tehlıkem warkı
bende kullanıcam eger hamılee kaldıgımı ogrendıgım an kullanıcaaammm ondan sorduumyenı başladım mervam dün den itibaren günde iki tane alıyorum canım..
slm kuşumslmm kızlarrrr
nerdesin cnm seni merak ettikkSlm kızÇeler ben geldİm