Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kizlar bende kacim yavas yavas kendinize cok iyi bakin,,,,cikim hazirlanim gec kalmayim bu hollandalilar hic sevmezler randevuya gec kalinmasini sonra yardim edecegi varsada etmez hahaah,,,,,hadi optum hepinizi kocaamaaaannn,,,kislaaaar baaaayyy
güle güle cnm

canm onları progestan yapıo işte.çok iyi biliorum o ilacın etkisini.başka bişi sanma sakın.

napıyosun yatıyosun dimi cnm
bi yatıyrum bi oturuyorum tatlım yaa sıkılıyom çok uzun süre uzanıca hasta gibi hissediyorum...ama dikkati elden bırakmamaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
cok sevindim moral olabildigimiz icin,,,opuyorum tatlim seni ve mercimegini kendine ve minigimize dikkat et....

tamam canımcım görüşürüz kendıne iyi bak...bayanssulusmile

yok canım 2.de kullandım.önce 2 vermişti.sonra 3 e çıkardı.

ben eczaede çalıştıgım dönemler bu ilacı sabah ögle akşam ikşer ikşer alan bı hastamız vardı onu hatırlıyorum... ve çok tatlı bibebişi olmuştu....
benmkınıde bırdahakı gıttıgımde 3 e çıkrır gıbıme gelıyo..

nohutlum ne sonucu kızz:) pozotoff cıkmıstı testte iştee kan tahlılı yaptırcam bugunn kocıss uyuyo daha kalkınca gıtcez hastahaneye:)

bu aradaa duacınımm bebekımm sende bana dua ett..

ya ben oksururken hapsusrurkenn karnımın alt tarafları agrıoo acaba benımdemı dusuk tehlıkem warkı

ne bilm kısss ben şimdi yaptırmışındır dedimmmm kaldır kocanı beee gidin hadiiikaydirigubbakcemile merak edioss burdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…