Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok yaaa yanlış anlama gülüm sinirden takılıyom işteee kusuruma bakmaa yawwwwwwww

nohutcum gecmişi okudum cok üzüldüm düşük tehliken varmış. kendine cok dikkat et dinlen iş falan yapma hayırlısıyla hic bişey olmıycak bizim ugur böcegimize canım

teşekkur ederım pelıncım çok sagol ....dikkat edıyorum zaten canım geriside rabbime kamış hakkımdan hayırlısı ınşallh....:Saruboceq:

amin canım amin bi ben bilirim bi kocişim bide alah nasıl bagıra bagıra agladım yırttım resmen kendimiii ya allahım yasatmasın kimseye inşallahh
ay evet cnm ya bende hastaneye annemle gitmiştim leke görmüştüm doktor kalp atışı yok diyince karşısında ağlamamak için dudaklarımı ısırdım resmen :gitme:hemen ardındanda kociş arayınca tutamadım boşaldı gözyaşlarımm

yaaaa seni nasıl anlıyorummm şimdiiiii

yok tatlim sizleri hic yanlis anlamam ben hepimiz bliyoruz birbirimizi az cok,,,estagfurullah ne kusuru kizz ,,,

adet oldum y abu ay okadar belirti yasarken moralim sıfırın altında tam tersi ben herekes moral veriyodum şimdi düştügüm hale inanamıyorummm sanırım yoruldummm

canım ben meral aban a gidiodum.artık mersindekibütün doktorları bıraktım.adaanada gidiorum.

ilaç yazdırmam gerekirse duyguya gidiorum ama.
senin adetlerin mi düzensiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…