- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
ayy yok olurmu tatlim,,,benim okul disinda bos vaktim cok oluyo her bos kladigimdada aklima dusuyosunuz ama heran giremiyorum bazen giriyorum sizi goremiyorum bazende sanirim siz burda oluyosunuz ben giremiyorum,,,yoksa hep aklmdasiniz bebisi nuttum diye sizide unuttum sanmayin canlarim,,,
nohutcum gecmişi okudum cok üzüldüm düşük tehliken varmış. kendine cok dikkat et dinlen iş falan yapma hayırlısıyla hic bişey olmıycak bizim ugur böcegimize canım
ay evet cnm ya bende hastaneye annemle gitmiştim leke görmüştüm doktor kalp atışı yok diyince karşısında ağlamamak için dudaklarımı ısırdım resmen :gitme:hemen ardındanda kociş arayınca tutamadım boşaldı gözyaşlarımmamin canım amin bi ben bilirim bi kocişim bide alah nasıl bagıra bagıra agladım yırttım resmen kendimiii ya allahım yasatmasın kimseye inşallahh
slm kızlar
nohut nasılsın canım
ay evet cnm ya bende hastaneye annemle gitmiştim leke görmüştüm doktor kalp atışı yok diyince karşısında ağlamamak için dudaklarımı ısırdım resmen :gitme:hemen ardındanda kociş arayınca tutamadım boşaldı gözyaşlarımm
slm kızlar
hoşgeldin canım
teşekkur ederım pelıncım çok sagol ....dikkat edıyorum zaten canım geriside rabbime kamış hakkımdan hayırlısı ınşallh....:Saruboceq:
bebem benim kıyamam sana.ösledimmm
hoşbulduk pelincim
melike sen hangi doktora gidiosun canım
yok yaaa yanlış anlama gülüm sinirden takılıyom işteee kusuruma bakmaa yawwwwwwww
amin canım bol bol dua etcem sana sen de üzme kendini tamammı tatlım
sagol canım destegınızı almak bile yetiyo bana inan....
yok tatlim sizleri hic yanlis anlamam ben hepimiz bliyoruz birbirimizi az cok,,,estagfurullah ne kusuru kizz ,,,