- 11 Eylül 2007
- 8.246
- 7
nohutlum bende o haptan kullandımm..aynen cok bas donmesı yaptı bana da
nerdesin cnm seni merak ettikk
canım dr önermeden kullanma sakın tatlım yaaabende kullanıcam eger hamılee kaldıgımı ogrendıgım an kullanıcaaammm ondan sorduum
cogu kadın bebek dusundugu an progestan kullanıyodaa
nerdesın sen yaaaa:ecrin_bebek:Slm kızÇeler ben geldİm
ÇİÇeem sezenİm nohutlum pİlavım pelİnİm neva merva selcanım nasılsınız kızlar
iyiyim kuşum sen nasılsın nerde kaldın be yaÇİÇeem sezenİm nohutlum pİlavım pelİnİm neva merva selcanım nasılsınız kızlar
iyiyzz mırageecımm sen nasılsınn bebekımm
canım ben geen pazartesı yaptırdım 384 dü şimdi de dr haftaya pazartesı yapalım dedi yaptırıp öle gitcem yanı..uyuyo kıss işten geldıı kıyamam sımdıkk ona:) gıdelım dedı ama ben uyu dedım kalkınca gıderıs dedımm..özeller 24 saat yapıo tahlılı zate..senın betann kac nohutlum
iyiyiz kuşum senÇİÇeem sezenİm nohutlum pİlavım pelİnİm neva merva selcanım nasılsınız kızlar
canım dr önermeden kullanma sakın tatlım yaaa
nerdesın sen yaaaa:ecrin_bebek:
biz iyiyiz canım ösledım senı ne zamandır konuşamıyokkkolumunekankayizsmile
:):):):): mırage guldurdunn beı kızzzz..allahtas senı guldursunnn...kız benımde işime gelıoo:):) zate iğneden korkuorummm elınde sonunda olcak ama:):)):
ya böyle merakta bekleme test yap cnmyza kızlar benim hala gelmedi kırmızılar dün olmam gerekiodu bugünde olmadım...biraz daha bekliiim dimi
ÇİÇeem sezenİm nohutlum pİlavım pelİnİm neva merva selcanım nasılsınız kızlar
kızlarselamm napıonuzsanırım bende hamileyimmm:)
yza kızlar benim hala gelmedi kırmızılar dün olmam gerekiodu bugünde olmadım...biraz daha bekliiim dimi
VALLA TATLIM YA BENDE ÖZLEDİM DÜN ARIYACAKTIM SENİ KAÇ KERE İŞ GİRDİ UNUTTUM SONRA NE YAPTIN DİYE KUSURA BAKMA TATLIM ŞenizGEÇMİŞE DÖNEMİYOM İŞLER YOĞUN BANA ÖZETLERMİSİNİZ DOKTOR NE DEDİ MEMNUN KALDINMI KUŞUM