Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

neyse kızlar ben cıkıorumm cok yorgunumm grıpım bıde..ıı gecelerrr optumm herkesıı yarınn herkestenn ıyı haberler alırızz ınsallahh

ooooooo bi hamilemiz daha var galiba ne güzel ne güzel sempatiksalakcinni ya kızlar adet düzensizliği olanlarda yumurtlamadamı düzensiz oluyo benim adet düzensiz neye göre hesaplıycam ben yumurtlamayı bilmiyorumkismile

slm kı9zlarr..

ceylannn cok usuldum canımm...bıse olmas inşallahh ya kafana takmaa hcc.. dınlen yat asaya boswer ısı gucu bebekımm.....
sagol canım sende simdiden dikkat et bence....

buyuk ihtimal hormonlu gıdalardan abla eşim ev kurtaj dan sonra domates sokmayı bıle yasakladı artık yedıgımız her zıkkımda gdo belası var...allah yardımcımız olsun..
evet allahan tekım ve annemler yanımda destek....

merhaba, siteye çok yeni üye oldum sayılır, 3-4 aydır bizde deniyoruz gebe kalabilmek için, son 2 ay adet düzensizliği yaşamaya başladım, (herhalde psikolojik bir durum) eşim Nisan'da askere gidiyor, umarım o gitmeden hayırlısı ile hamile kalabilirim, umarım isteyen herkes (hayırlısı ile) hamile kalabilir.. anladım ki bu durum çok ilginç bir psikolojiymiş, hayatımda ilk defa forumlara yazmaya başladım bu yüzden... :)))) çünkü aynı şeyleri yaşayan insanlarla paylaşmak, en azından okumak bile insanı sakinleştirebiliyor... sevgilerimle...

günaydın canımcım

nevacım.adet günüm yarın.kasık ağrım vardı canım bi kaç gün.belim ağrıdı am şimdi hiç bişi yok canım.benden ümit yok yani.bunlar adet bellirtiside olablirmiş.
olmıcaksa zamnında adet olim bari diorum.bu stresle bide o gecikicek şimdiii

bitanemm hamilede olabilirsin çiçeğim kıss bi test yapsana varsa kesin çıkarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…