Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlarrr,

nohutcum bugün doktordan en güzel haberlerle gelirsin inşallah.

selam arkadaşlar merak edıp de soran arkadaşlarıma ok teşekkur ediyorum öncelıkle..
tahmin ettigim gibi düşük riskim var kızlar dr kesenın olması gereken yerden aşagıda oldugunu söyledi ma bu düşecegı anlamına gelmez tedbırımıı alalım dedi PROGESTAN verdi ve haftaya pzartesı göstermem için birkaç test verdi...kola salam sucuk çig köfte rafadan yumurt falan yasakladı...uzun yola çıkmak egilip kalmak yasak sırt üstü yatacagım süreklı hakkımdan hayırlısı olsun inşallah dualarınıza bana ve bebişimede dua edin olurmu....aynı şeylerı sil baştan yaşamak zor gerçekden rabbim esirgesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:​

Son düzenleme:

hadi ya amin canım demek seyahat etmicen dedi walla inanki yat ben seyahat yapmıstım salak gibi düşük oldu işteeeeee:çok üzgünüm: kendinede bebişede ii bak allahım yüzünü güldürsünnn

bak şimdi sen böle söleyince kendim geldim aklıma aglıyorum nolur kendine çok dikkat et bırak işi felan bi kaç gün :çok üzgünüm:

gecmıs olsun canıım ALLAHIN ıznıyle bıseycık olmaz anım sen kendını yorma yeter

canım benim yaaaaa sende hiç kalkmadan yatarsın.moralini sakın sakın bozmaa
dualarımızla gelcek uğur böcüğümüzzz tamam mı.lütfen canım

hadi ya amin canım demek seyahat etmicen dedi walla inanki yat ben seyahat yapmıstım salak gibi düşük oldu işteeeeee:çok üzgünüm: kendinede bebişede ii bak allahım yüzünü güldürsünnn
evet canım yasak hakımdan hayırlısı inşallah.duaların için teşekkur ederim tatlım...

ayrıca progestan zaten mayışık yapar içince bol bol uyursun canım.sen yat uyu bebişimiz büyüsün gerekirse 9 ay yatarsın

çiçegimm mervam çok teşekkur ederım kızlar çok sagolun rabbim ne yazdıysa onu yaşıyacagım...hayırlısı artık sizler nasılsınız?

nohudum senin önceki düşükmüydü kuzum.kalbimi durmuştuuuu
kalbı durmuştu tatlım
ayrıca progestan zaten mayışık yapar içince bol bol uyursun canım.sen yat uyu bebişimiz büyüsün gerekirse 9 ay yatarsın
evet prospektüsünde de öyle yazıyor..
çiçek bişey sorucam yaa ben bu laptap ı kucagıma alıyordum hep yanı uzanırken de karnıma dogru baskı yapıyordu ama önemsemıyorum ondan kaynaklı birşey olabılırmı dıye düşündüm şimdi?

bitanem bende şu an o pozisyondayım.tam olarak bilmediğim bişi ama uzun zamandır aklımda olan bişi var bilg. başında .çok vakit geçirioruz bununda gebelk için pek iyi olmadığını biliorum.cep tlf dan uzak durmamız sölenioo buda öle.
ama bi taraftan da burda hepberaber iyi vakit geçirioruz bilemiorum canım yaaaaaaa

gemiş olsun sanada canım rabbım bır daha yaşatmasın o kötü duyguyu hiçbirimize...

aminnn canım bak simdi hamile kalamıyorum eylülde yaptım düşügü bagıra bagıra agmıştım o geldi aklıma sakın yat altına ikide yastı koy amin canım hayırlı bi bebiş versin istiyorum rabbimden

esimde hep bunu sölüyo banaaaaa:umursamaz:

offff sonunda yine kenımı suçlu hissetmek istemiyorum ya...
dedigin gibi burası da olmasa vakıt geçmiyo bide şöyle düşün bilgisayar başında çalışn arkadaşlarıız var süreklı fakat saglılklı dogum ypan bilmiyorum çiçegemm yaa bugun hastane de karnı çıkmış cici hamılelerı görünce çok özendım çok duygulandım..eger ilk bebegımı kaybetmemış olsaydım benım de şimdi göbüşüm böyle olcaktı diye aklımdan geçırdım offf bilmiyorum hayırlısı hayırlısıııı rabbımmmm:Saruboceq:

canım işte bizimde kaderimiz bu.sorunlu gebeliklerimz olduğu için herşeye dikkat etmemiz lazım.çocuğu düşsün die kendini ranzadan atanları biliorum ama bişi olmuo.buda bizim yazgımız.
kendini kötü hissetmiceksin slinden gelenin fazlasını yap canım.9 ay yatanlar var gerekirse yat canım benim.bebişimiz doğana kadar.
benim karşı komşumun oğlu var ben onu sevmeye gidiorum.her gördüğümde içim gidio ama yapcak bişi yok.azimle devam edecez bebeğim üzülmek yok yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…