Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah herşey yolunda gidr tatlım yaa...kanamam oldu demiştin bak düşük tehliken varmış canmm...dr.beğendin mi?

tamam çiçekcım görüşürüz lüfen bazı şeylerı kafana takma herşey yolun girecek hissediyorum tatlım...

inşallah herşey yolunda gidr tatlım yaa...kanamam oldu demiştin bak düşük tehliken varmış canmm...dr.beğendin mi?

slm azıze abla inşallah dua etmekden başka sansım kalmadı sanırım....evet leke gelmıştı sebebı buymuş demekkı haırlısı...evet çok begen dım çok sematık sıcak bı dr. memnn kaldım yanı tvsıye için teşekkurler..

nohutcum şimdi inan kendimden çok seni düşünüorum ama yinede aşılabilecek bi durumdasın.bebğimize iyi bak kendine de tabi.sizi seviorum çok.çok.
şimdilik gitmem lazım.yine gelemeye çalışcam.

bişey değil tatlım...memnun kaldığına sevindim.
dikkat etcen canmm yat işi falan boşver taktir allahın.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kı9zlarr..

ceylannn cok usuldum canımm...bıse olmas inşallahh ya kafana takmaa hcc.. dınlen yat asaya boswer ısı gucu bebekımm.....

şimdiki hamilelikler nekadar hassas ve sorunlu oluyo yaaa...ben ilk hamileliğimde hiç hamile gibi değildim ne işler yapıyodum yarın doğuma gidicem yatamı kendim yaptım camlarımı sildim vitrinimi temizledim oooo ne işler yinede bişey olmadı. hormonlu gıdalardan mı oluyo acep bu sorunlar

şimdi yine hamile kalırsam devamlı yatmak benim için çok zor bi çocuğum var ilgilenmem gereken.
allaha emenet valla...ceylan cım sen yine rahat sın tek olduğun için kalk diyen olmaz.
keyif yap canmm gerekirse doğurana kadar yat.

selcan cım sende dikkatli ol tatlım çok işe girişme bu aralar sende hassas durumdasın çünkü.

selcan cım sende dikkatli ol tatlım çok işe girişme bu aralar sende hassas durumdasın çünkü.

valla hıc sorma azızeecıım sımdıkı nesıl curuk curuk eskıden hamıle olup sırtlarında bebeklerıyle koylerde calısırlarmıs kadınlar onlar can degılmımışşş

dogru dıosun azızecımm..walla kac gundur dısarlardayımm..bakalım yarın yaptırcam kan tahlılını ne cıkcakk merak edıorumm cookk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…