hoşgeldinn canımm iyiyizz valla sabah gözümü açtım direk net başındayımm kahvaltımı bile net başında yapıyorum :sm_cool: sen nasılsınn??
yarencim yarın sabah yapıp haber vercem ama bişi yok gibi gelliooo hayırlısı canımcım
olur cnm en azından hamiş kalabiliyosun bunu biliyoruz benimde karnımda öldü ama tekrar hamiş kaldığımda bol bol dinlenicem iş güç yok beraber kalırız inş.anyı duyguları paylaşırızayyy ablacımm yaa yeterki bi bebişim olsunn ben gece uyumamaya razıyımm rabbim yeterki o güzelliği banada yaşatsın :Saruboceq:
ıyıyızz canım işte bugun adet gunum bakalım ne olacak hayırlısı olsuuuun
hadi hayırlısı belirtin varmı cnmıyıyızz canım işte bugun adet gunum bakalım ne olacak hayırlısı olsuuuun
çiçekcim sen aldınmı testiniselcan nereye gitti kızlarrr
test yaptırcaktı bugün
aynen cnm benim kociş çok dikkatli bu konuda sıcaklık veriyo diye kucağına bile almaz doğru dürüst ama benim saatlerce kucağımda valla ayrılamıyorum bi türlüsezencim bilgisayar konusu gerçekten hassas bi konu.nohutunda aklına takılmış.benimde kociş sürekli sölüo.çok zaman geçirme dio.ama dinleyen yoook.
ayyyy inşallah gelmez kırmızılar yaa test yapmadın mı peki canım?
olur cnm en azından hamiş kalabiliyosun bunu biliyoruz benimde karnımda öldü ama tekrar hamiş kaldığımda bol bol dinlenicem iş güç yok beraber kalırız inş.anyı duyguları paylaşırız
evet ablacımm doğru söylüyosun birde düşükten sonra ço tez hamile kalınıyo diyolar mesela ben ilk düşüğümden sonra hemen diğer ay tekrar hamile kalmıştım inşallah bu seferde böle olur korunmayı bıraktığımız an hamile kalırım ve inşallah birlikte büyütürüz bebişlerimizi hamiş kaldığımızda da hiç kopmayız inşallah
temmuzdan beri cnm ekimde hamiş oldun ama 7 haftalıkken karnımda öldüramıde oturuyorum canım sen ıkıncı cocugu ne zamandan ber ıstıyosunn canııım
selcan nereye gitti kızlarrr
test yaptırcaktı bugün
hadi hayırlısı belirtin varmı cnm
yapmadım canım yarını beklıyoruum bugunde gecsındeee
inş. canım hep burdayızevet ablacımm doğru söylüyosun birde düşükten sonra ço tez hamile kalınıyo diyolar mesela ben ilk düşüğümden sonra hemen diğer ay tekrar hamile kalmıştım inşallah bu seferde böle olur korunmayı bıraktığımız an hamile kalırım ve inşallah birlikte büyütürüz bebişlerimizi hamiş kaldığımızda da hiç kopmayız inşallah
temmuzdan beri cnm ekimde hamiş oldun ama 7 haftalıkken karnımda öldü
yarın kesin yap canımcımm varsa zaten kesin çıkarrr :lepi:
ay inş.. bu belirtiler hamiş belirtisine benziyo ama yarın sabahı dört gözle bekliyoruzzcanım gozum cok kararıyooo bıde 20 gundur sıddettlı bı bel agrısı varr bunları hamılelıge yorarsan eger hamıleleık belırtısı olabılır ama ama tabı pısolojıkte olabılır
aynen cnm benim kociş çok dikkatli bu konuda sıcaklık veriyo diye kucağına bile almaz doğru dürüst ama benim saatlerce kucağımda valla ayrılamıyorum bi türlü