Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam arkadaşlar merak edıp de soran arkadaşlarıma ok teşekkur ediyorum öncelıkle..
tahmin ettigim gibi düşük riskim var kızlar dr kesenın olması gereken yerden aşagıda oldugunu söyledi ma bu düşecegı anlamına gelmez tedbırımıı alalım dedi PROGESTAN verdi ve haftaya pzartesı göstermem için birkaç test verdi...kola salam sucuk çig köfte rafadan yumurt falan yasakladı...uzun yola çıkmak egilip kalmak yasak sırt üstü yatacagım süreklı hakkımdan hayırlısı olsun inşallah dualarınıza bana ve bebişimede dua edin olurmu....aynı şeylerı sil baştan yaşamak zor gerçekden rabbim esirgesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:​

canımmm benimm çoook dikkat et kendine olurmu rabbim korur inşallahh uğur böcüğümüze hiç bişeycik olmucak bak gör annesii olumunekankayizsmile

bitanem bende şu an o pozisyondayım.tam olarak bilmediğim bişi ama uzun zamandır aklımda olan bişi var bilg. başında .çok vakit geçirioruz bununda gebelk için pek iyi olmadığını biliorum.cep tlf dan uzak durmamız sölenioo buda öle.
ama bi taraftan da burda hepberaber iyi vakit geçirioruz bilemiorum canım yaaaaaaa
benimde yazışırken laptop kucağımda cnm sorun olurmuymuş acep sıcaklık veriyo hep karnıma amaCADIARZU

selam arkadaşlar merak edıp de soran arkadaşlarıma ok teşekkur ediyorum öncelıkle..​

tahmin ettigim gibi düşük riskim var kızlar dr kesenın olması gereken yerden aşagıda oldugunu söyledi ma bu düşecegı anlamına gelmez tedbırımıı alalım dedi PROGESTAN verdi ve haftaya pzartesı göstermem için birkaç test verdi...kola salam sucuk çig köfte rafadan yumurt falan yasakladı...uzun yola çıkmak egilip kalmak yasak sırt üstü yatacagım süreklı hakkımdan hayırlısı olsun inşallah dualarınıza bana ve bebişimede dua edin olurmu....aynı şeylerı sil baştan yaşamak zor gerçekden rabbim esirgesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
nohuycum kendine dikkat et tatlım yat dinlen zor buluyoruz zaten bebişleri kaybetmemek içinde elimizden geleni yapmamız lazım doktorun yasakladığı şeyler çok mantıklı geldide bi yere takıldım rafadan yumurtanın ne zararı varmış onu anlamadımCADIARZU

iyiyim yarencim sen nasılsın?kocişi gönderdinmi işe bugün rahatmısın tatlım

gönderdimm ablacımm o kendi kalkar hazırlanır giderkende beni öper gider ben biras uykucuyumda kaydirigubbakcemile2 eren nasıl ablacımm yanlış hatırlamıyosam 5 yaşındaydı sanırımm

iyiyim yarencim sen nasılsın?kocişi gönderdinmi işe bugün rahatmısın tatlım

gönderdimm ablacımm o kendi kalkar hazırlanır giderkende beni öper gider ben biras uykucuyumda kaydirigubbakcemile2 eren nasıl ablacımm yanlış hatırlamıyosam 5 yaşındaydı sanırımm
6.5 cnm anaokulunda şuanda öğlen almaya gidicem ay ne güzel bol bol uyu bu günlerin kıymetini bil ben sabah 7.30da ayaktayım haftasonuda erken kalkmaya alıştığım içinde işim varmış gibi aynı saatte uyanıyorum

6.5 cnm anaokulunda şuanda öğlen almaya gidicem ay ne güzel bol bol uyu bu günlerin kıymetini bil ben sabah 7.30da ayaktayım haftasonuda erken kalkmaya alıştığım içinde işim varmış gibi aynı saatte uyanıyorum

ayyy ablacımm yaa yeterki bi bebişim olsunn ben gece uyumamaya razıyımm rabbim yeterki o güzelliği banada yaşatsın :Saruboceq:

sezencim bilgisayar konusu gerçekten hassas bi konu.nohutunda aklına takılmış.benimde kociş sürekli sölüo.çok zaman geçirme dio.ama dinleyen yoook.

X