Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kasık batması haricinde başka hiç bi belirti yok canım yaa.
kasık batması adet belirtiside olabiliomuş bilginiz varmı

çiçek bu arada dün beyaz yaglı boya aldım bu sıtede okumuştum bide teyzem yapmış o tvsıye etmıştıı kalebodurların o kırlenen yerlerı varya araları oraya sürüyomuşsun ne kır tutuyouş ne bişey çok temız oluymuş paylaşım dedım cnım bana çok iyi bi fikir gibi geldı bde ben çok çamasır suyu kullanıyom o aralara istedigim gii olmuyo bkalım bugun denıcem işallah..

canım sakın artık çamaşır suyu ,fıs fıslı deterjanlardan kullanma bebişe zarar canım.

canım güzel bir fikir ama deneme sen canım...hem yorulursun hemde pozisyonun uygun olmaz bebişin için tatlım...bırak öyle kalsın nohutum çok mu önemli...yat bakıyım sen meleğini kucağına alana kadar :)))

FAVORİ - Altın takı, pırlanta kızlar bayıldım bu yüzüge ne kadar anlamlı değil mi....
güzelmiş canım belkım pazar gunu parmagına konar kım bılır....
kasık batması haricinde başka hiç bi belirti yok canım yaa.
kasık batması adet belirtiside olabiliomuş bilginiz varmı
bilmiyom kı bende hıç öle belırtıler olmaz yabilmiyorumkismile
nohutcum doğru sölü seninki git annene hiç bişey yapma oh yan gel yat bebem

aynen cnm..

cnım kızkardeşimm burdaya onunla küü bi yeri denicez sonra eşime yaptırcam cnm ben yapamam zaten kokusu bıle etkıleyebılır çünküm...

bende adet belirtisi karın ağrısı olur canım...yumurtlama dönemimde ve hamişken olur kasık batması...

inşallah öledir.yeteri kadar çalışmaları yaptık ama bide yumurtlama dönemini kaçırmadık inşallah die düşünmeye başladım.
ay delircem haaa.bebiş olcaksada deli bi annesi olcek böle giderse yazık kuzuya

nohutcum,
şöle ellerini açıp uğur böcüğümle beraber bana bi dua et.bugün cuma bide.
duaya çok ihtiyacım var

kızlar men dıdım bı duş alım temızlenım paklanımm kendıme gelım bı öpüyom hepınızı görüşürük yine bgun cuma size çok dua edıcem sızde bana edın olurmu anım arkadaşlarım......

DÜNÜMÜZE BUGUNUMUZE ŞÜKÜR YARABBIM VERDIGIN NIMETLERE VERDIGIN RISKLARA ŞÜKÜR...RABBIM KARNIMDAKI O KÜÇÜCUK NOKTANIN SAGLIKLA BÜYÜMESıNı VE HAYIRLISI ILE KUCAGIMA ALMAYI NASIP ET YARABBIM... BU SıTEDEKı ÇOCUK ıSTEYıP DE BUNUN ıÇıN EMEK HARCYAN ARKADAŞLARIMIZIN EMEKLERINI BOŞA ÇIKARMA YARABBIM...BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN BıR AN ÖNCE UGUR BÖCÜGÜME KARDEŞ GETIRECEKLERININ MÜJDESINI VER YARABBIM..VE BU ıNSANLARLA TANIŞMA FIRSATINIDA BANA VERDIGIN ıÇıN ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM ALLAHIM...SEN YOLUMUZU AYDINLIK ET BıZı ŞERDEN HAYIRSIZLIKDAN HUZURSUZLUKDAN UZAK TUT YARABBIM..EŞLERıMıZE AıLEMIZE SAGLIK ıŞıMıZDE GÜCÜMÜZDE KOLAYLIK VER YARABBIM...TEKRAR HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLARIM...

RABBIM BI DıLEGıM VAR ONU DA SEN BILIYOSUN LÜTFEN ÜSTESıNDEN GELEMEYECEĞıM ŞEY ıLE SINAMA BENI LÜTFENN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…