FAVORİ - Altın takı, pırlanta kızlar bayıldım bu yüzüge ne kadar anlamlı değil mi....
kasık batması haricinde başka hiç bi belirti yok canım yaa.
kasık batması adet belirtiside olabiliomuş bilginiz varmı
çiçek bu arada dün beyaz yaglı boya aldım bu sıtede okumuştum bide teyzem yapmış o tvsıye etmıştıı kalebodurların o kırlenen yerlerı varya araları oraya sürüyomuşsun ne kır tutuyouş ne bişey çok temız oluymuş paylaşım dedım cnım bana çok iyi bi fikir gibi geldı bde ben çok çamasır suyu kullanıyom o aralara istedigim gii olmuyo bkalım bugun denıcem işallah..
çiçek bu arada dün beyaz yaglı boya aldım bu sıtede okumuştum bide teyzem yapmış o tvsıye etmıştıı kalebodurların o kırlenen yerlerı varya araları oraya sürüyomuşsun ne kır tutuyouş ne bişey çok temız oluymuş paylaşım dedım cnım bana çok iyi bi fikir gibi geldı bde ben çok çamasır suyu kullanıyom o aralara istedigim gii olmuyo bkalım bugun denıcem işallah..
güzelmiş canım belkım pazar gunu parmagına konar kım bılır....FAVORİ - Altın takı, pırlanta kızlar bayıldım bu yüzüge ne kadar anlamlı değil mi....
bilmiyom kı bende hıç öle belırtıler olmaz yabilmiyorumkismilekasık batması haricinde başka hiç bi belirti yok canım yaa.
kasık batması adet belirtiside olabiliomuş bilginiz varmı
nohutcum doğru sölü seninki git annene hiç bişey yapma oh yan gel yat bebem
çok güselmiş yasminimmm.ben tek bi hediye istiom oda çift çizgiii
canım güzel bir fikir ama deneme sen canım...hem yorulursun hemde pozisyonun uygun olmaz bebişin için tatlım...bırak öyle kalsın nohutum çok mu önemli...yat bakıyım sen meleğini kucağına alana kadar :)))
bende adet belirtisi karın ağrısı olur canım...yumurtlama dönemimde ve hamişken olur kasık batması...
canım sakın artık çamaşır suyu ,fıs fıslı deterjanlardan kullanma bebişe zarar canım.
canım ben onu martta istiyorum...şu an bu yüzük olabilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?