Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar men dıdım bı duş alım temızlenım paklanımm kendıme gelım bı öpüyom hepınızı görüşürük yine bgun cuma size çok dua edıcem sızde bana edın olurmu anım arkadaşlarım......
DÜNÜMÜZE BUGUNUMUZE ŞÜKÜR YARABBIM VERDIGIN NIMETLERE VERDIGIN RISKLARA ŞÜKÜR...RABBIM KARNIMDAKI O KÜÇÜCUK NOKTANIN SAGLIKLA BÜYÜMESİNİ VE HAYIRLISI ILE KUCAGIMA ALMAYI NASIP ET YARABBIM... BU SİTEDEKİ ÇOCUK İSTEYİP DE BUNUN İÇİN EMEK HARCYAN ARKADAŞLARIMIZIN EMEKLERINI BOŞA ÇIKARMA YARABBIM...BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN BİR AN ÖNCE UGUR BÖCÜGÜME KARDEŞ GETIRECEKLERININ MÜJDESINI VER YARABBIM..VE BU İNSANLARLA TANIŞMA FIRSATINIDA BANA VERDIGIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM ALLAHIM...SEN YOLUMUZU AYDINLIK ET BİZİ ŞERDEN HAYIRSIZLIKDAN HUZURSUZLUKDAN UZAK TUT YARABBIM..EŞLERİMİZE AİLEMIZE SAGLIK İŞİMİZDE GÜCÜMÜZDE KOLAYLIK VER YARABBIM...TEKRAR HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLARIM...
RABBIM BI DİLEGİM VAR ONU DA SEN BILIYOSUN LÜTFEN ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİM ŞEY İLE SINAMA BENI LÜTFENN...
saolunn cıcekcım be nohutcumm..sızlerde benım hep dualarımdasınızzz.....cıcekcımmm bıraz daha bekle ole yaparsın testı bıdaha usme o tatlı canını bebem