• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar men dıdım bı duş alım temızlenım paklanımm kendıme gelım bı öpüyom hepınızı görüşürük yine bgun cuma size çok dua edıcem sızde bana edın olurmu anım arkadaşlarım......

DÜNÜMÜZE BUGUNUMUZE ŞÜKÜR YARABBIM VERDIGIN NIMETLERE VERDIGIN RISKLARA ŞÜKÜR...RABBIM KARNIMDAKI O KÜÇÜCUK NOKTANIN SAGLIKLA BÜYÜMESİNİ VE HAYIRLISI ILE KUCAGIMA ALMAYI NASIP ET YARABBIM... BU SİTEDEKİ ÇOCUK İSTEYİP DE BUNUN İÇİN EMEK HARCYAN ARKADAŞLARIMIZIN EMEKLERINI BOŞA ÇIKARMA YARABBIM...BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN BİR AN ÖNCE UGUR BÖCÜGÜME KARDEŞ GETIRECEKLERININ MÜJDESINI VER YARABBIM..VE BU İNSANLARLA TANIŞMA FIRSATINIDA BANA VERDIGIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM ALLAHIM...SEN YOLUMUZU AYDINLIK ET BİZİ ŞERDEN HAYIRSIZLIKDAN HUZURSUZLUKDAN UZAK TUT YARABBIM..EŞLERİMİZE AİLEMIZE SAGLIK İŞİMİZDE GÜCÜMÜZDE KOLAYLIK VER YARABBIM...TEKRAR HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLARIM...

RABBIM BI DİLEGİM VAR ONU DA SEN BILIYOSUN LÜTFEN ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİM ŞEY İLE SINAMA BENI LÜTFENN...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

iyiym yasemınn saol canımm sen nasılsınn?

dua cokk guselmısss cuma selasından sanra okuyalımm o arada tutarmısya dualarr

aynen nıhutlum bu sıte cok yavass cok donuo bendede

saolunn cıcekcım be nohutcumm..sızlerde benım hep dualarımdasınızzz.....cıcekcımmm bıraz daha bekle ole yaparsın testı bıdaha usme o tatlı canını bebem

bende siteden şikayetciyim vallaaa.

selcan nasıl gidio canım.
geçmişi okuun mu bilimiorum ama bende 4 gün var die bugün sabah test yaptım.ama tertemiz tek çizgi çıktı canım

saolunn cıcekcım be nohutcumm..sızlerde benım hep dualarımdasınızzz.....cıcekcımmm bıraz daha bekle ole yaparsın testı bıdaha usme o tatlı canını bebem

okumuşsun canım :D
bende öle yapcam dayanabilirsiem günüm geçince yapcam.böle çok üzücü oluomuş

cıcekcımm bak bende ne oluo bılıomusun hala akıntımm warr halsızlık cok warr uykuya doyamıorumm...bıde mıde bulantım oluoosabah ve aksam uzerıı..

:) bıde ya dıılsem dıorumm tamam sılık cıktı ama adet olursam kanamayla bırlıktede gıdermıs ole okudum burda ne bılımyafs:)

sendene gıbı degısıklıkler war???

heee bu arada benım bebısede ısım takcakmısıın ole okudumm:???:):):):)

ahhhh canım naptın sen.öle dimeeeeee yaaaaaaaaaaa.tutundu o annesine bırakmaz seni okşa onu sev konuş tamammıı

benim kasık batmasındana başka hiç bişeycik yoook.

senin bebişin ismini düşünüomm aklımdaaaaa :D:D:D

bebekım herkesın bunyesı bır dııl kıama senın bole belırtıler olmass belkıı bakk 4 gun daha warrr 2gun kalada yaparsın bı test orda sılık cıkıarr belkı bebegımm usulmeee

bekliyim bakalım ascık dahaaaaa yapcak bişi yok canım

fındık kurdu,tıwtıw yada nazar boncuğumuz diyebiliriz sen seç yada başka fikrin varsa sende söleyebilirsin

ayy eed gusel ısımm ben coksewıorum o kızı:) ona yakısıo da:) taam olsun bebekımm bakalım budana bana ugurlu gelsın ıssaallahh

Back