kızlar aranızda makas bıçak testi yapan varmı varsa tuttumu teşekkürler opuyorumnanaktan
o ne kısss ne testi buu makas bıçakkk ne olcekk bunlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aranızda makas bıçak testi yapan varmı varsa tuttumu teşekkürler opuyorumnanaktan
Evet kızlar hadİ elİnİzİ Çabuk tutun buradakİ bebİŞlere yuva yapıcaz hepsİ bİrbİrİnİ tanıycak İsİmlerİnİ bulcaz bİrlİkte İsİmlerİ tartıŞÇaz
eed 2cısı ama cok belırgın dııl
nohut sendede böle duygulanmıştım.
şimdide öleyim.gözlerim dolu dolu oluoooo.sizi seviorum arkadaşlarım.çok mutluyum
ugurludur benım bebişim teyzesiiiii ayyyyy yerım ben onu y biran önce pzartesı olsun allahım çok heyecanlıyımmm....uğur böcüğünün adını boşuna koymadım ben.bakın nasıl uğurluuu böcüğümüs
ugurludur benım bebişim teyzesiiiii ayyyyy yerım ben onu y biran önce pzartesı olsun allahım çok heyecanlıyımmm....
ayyy canımmm pazarteside gelcek geçcek bitanemmm cinsiyetini öğreneceğimiz günde gelcekkk bide bakcazz uğur böcüğümüz doğmuşşş
canım arkadaşım benim sıra sendee :jeyyar:
ugurludur benım bebişim teyzesiiiii ayyyyy yerım ben onu y biran önce pzartesı olsun allahım çok heyecanlıyımmm....
tatlım kolay gelsin Allaha emanet ol canımcanlarımmm yaa benim hiçç yemeğimm yookk bir saaat sonrada eşim gelcekk bugun erkenci ben çıkamda yemeğimi yapemmm hepinizi çook öpüyommm
tatlım evet ya bizden senden gelicek güzel haberleri bekliyoz bakalım neyin olucak tatlım diye konuşucak daha sonraki muaynelerindede keseyi bi gör sonramda cinsiyeti düşünek ben azizemide senide kız bebişleri olucak diye düşünüyom
canım bende ilk hamileliğimde kız istiyodum erkek oldu inş dilediğin gibi sağlıklı bir bebeğin oluray inşallah yaaa eşimde kız istiyo çünkü bende öyle hissediyom varya öburunde erkek hıssedıyodum ama şimdi kız nedense
canlarımmm yaa benim hiçç yemeğimm yookk bir saaat sonrada eşim gelcekk bugun erkenci ben çıkamda yemeğimi yapemmm hepinizi çook öpüyommm