• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ay ne kadar ilerlemiş kızlar sayfa maşallahınız var alttarafı bir fincan kahve içmeye gitmiştim :)) 3,5 yıllık evliyim canlarım 30 yaşındayım,1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ve 1,5 yılda 2 kimyasal 2 de 7 haftalıkken kalbi durdu meleklerimin ve kürtaj oldum...bulunduğum şehir beni tatmin etmedi ve ankaraya hacettepe doktorlarından lütfü beye gittim...eksik tahlillerimi istedi sağolsun herşey yolunda dedi...histeroskopi yapabiliriz dedi ve benim isteğimle histeroskopi yapıldı geçen ay ,orda rahimde küçük bir septum yani fazlalık gördüm ve aldım dedi ama sebep o yada değil bilemem sadece sıkıntıları ortadan kaldıralım dedi ve düşük oranda pıhtılaşma bozukluğu çıktı testlerde onada iğne başlayalım dedi...martta korunmayı bırak ve 5 haftalık olunca hamileliğin bana gel ve keseyi görüp iğne dozuna karar verelim dedi...bu ay folik asit ve coraspirine başladım...23 şubatta adet olacağım inşallah...yüregim daha rahat bu sefer...elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum...ufakta olsa sorunlar çıktı...allahın izniyle bu sefer yavrum kucağımda olacak buna inanıyorum...benden bu kadar kızlar...acı ama gerçek bir hikaye inanın araştırmaktan profosör oldum...aklınıza takılan soruları cevaplayabilirim (Ayrıca sağlık çalışanıyım ) rabbim bu yolda hiç bir kulunu koymasın tez zamanda steyen herkese anneliği tattırsın inşallah :))))

aminn canımm inşallah tez amanda dolar kucaklarımızz bende 9 aylık evliyimm canımcımm 24 yaşına girdimm ve bi düşük birde boş gebelik yaşadımm ocak 7 de kürtaj oldumm kürtaj sonrası ilk adetimi gördümmm bir an önce çalışmalara başlamak için sabırsızlıkla bekliyorumm

Back
X